Support > Foutmeldingen King Business Software / King Business Software > Foutmelding: Service Unavailable (King)

Foutmelding: Service Unavailable (King)

Foutmelding

Service Unavailable

Bovenstaande foutmelding ontstaat doordat er via de King Connector geen verbinding gemaakt kan worden met je administratie. Dit is op te lossen door de King Connector opnieuw te starten en de administratie in TriFact365 bij te werken.

1. Druk op de Windows toets + X. Selecteer vervolgens ‘Uitvoeren’.
  2. Typ ‘services.msc’ in en selecteer ‘OK’.
Uitvoeren: Services.msc
  1. Zoek in de lijst met services naar de King Connector
  2. Klik met de rechtermuisknop op de King Connector en klik op ‘Stoppen’
  3. Klik na het stoppen van de connector op ‘Starten’

Wacht na het opnieuw starten van de KingConnector 2 tot 3 minuten en werk dan de administratie bij in TriFact365:

Instellingen (tandwiel) > Administraties > Vergrootglas > Bijwerken