Hallo, hoe kunnen we je helpen?

Support > Foutmeldingen / iMUIS Online > Foutmelding: SessionID is verplicht (iMUIS Online)

Foutmelding: SessionID is verplicht (iMUIS Online)

Foutmelding

SessionID is verplicht

Deze foutmelding wordt veroorzaakt doordat de Omgevingscode in iMUIS Online (King Finance) niet meer actief is.

Activeer in iMUIS Online de Omgevingscode voor TriFact365 en plaats deze nieuwe Omgevingscode in de Koppeling voor de betreffende administratie in TriFact365.

1. Ga in iMUIS Online naar de MUIS Apps Store
  2. Zoek TriFact365 op en klik op de app
  3. Selecteer Activeer deze app en kopieer de omgevingscode
  4. Plak de omgevingscode in TriFact365 in en klik op Opslaan

Werk hierna in TriFact365 de stamgegevens bij.