Support > Foutmeldingen / King Business Software > Foutmelding: The operation was canceled (King)

Foutmelding: The operation was canceled (King)

Foutmelding

Bad Request : {“errorCode”:null,”message”:”The operation was canceled.”}

Bovenstaande foutmelding ontstaat doordat er via de KingConnector geen verbinding gemaakt kan worden met je administratie. Dit is op te lossen door de KingConnector opnieuw te starten en de administratie in TriFact365 bij te werken.

1. Druk op de Windows toets + X. Klik vervolgens op Uitvoeren
  2. Typ services.msc in en klik op OK
Uitvoeren: Services.msc
  1. Zoek in de lijst met services naar de KingConnector
  2. Klik met de rechtermuisknop op de KingConnector en klik op Stoppen
  3. Klik na het stoppen van de connector op Starten

Wacht na het opnieuw starten van de KingConnector 2 tot 3 minuten en werk dan de administratie bij in TriFact365:

Instellingen (tandwiel) > Administraties > Vergrootglas > Bijwerken