Support > Beheer en instellingen > Gebruiker toewijzen aan administraties

Gebruiker toewijzen aan administraties

Binnen TriFact365 zijn er 2 mogelijkheden om een Gebruiker toe te wijzen aan een administratie.

Optie 1

1. Ga naar Instellingen (Tandwiel) > Administraties en dubbelklik op de administratie.
  2. Ga naar het tabblad Gebruikers.
  3. Selecteer vervolgens één of meerdere Gebruikers onder Beschikbare gebruikers en verplaats deze naar Toegewezen gebruikers door op het Pijltje (>) te klikken.
het tabblad Gebruikers in het scherm "Administraties"waarbij een gebruiker geselecteerd is in de kolom "Beschikbare gebruikers".

Optie 2

1. Ga naar Instellingen (Tandwiel) > Gebruikers en dubbelklik op de betreffende gebruiker.
  2. Selecteer vervolgens één of meerdere Administraties onder Beschikbare administraties en verplaats deze naar Toegewezen administraties door op het Pijltje (>) te klikken.
Het scherm "Gebruiker bewerken" in TrIFact365, in de kolom beschikbare administraties is een administratie geselecteerd.