Support > Autoriseren en procureren > Hoe procureer ik een document?

Hoe procureer ik een document?

Gebruikersrecht Toevoegen + Procureren

Heb je als gebruiker het recht Toevoegen en Procureren? Dan zie je in Mijn Werkvoorraad alle te procureren facturen, niet alleen jouw eigen.

Stap 1
Klik op Procureren in Mijn Werkvoorraad of ga naar Werkvoorraad in de blauwe menubalk en klik dan op de status Procureren bij een factuur.

Stap 2
Aan de rechterkant zie je de betreffende factuur. Aan de linkerkant zie je alle gegevens van de boeking en de historie van de factuur in TriFact365. Je kunt de volgende acties uitvoeren:

• Indien wenselijk kun je opmerkingen bijvoegen in het witte vlak boven de knop Verzenden.
  • Als je de boeking goedkeurt komt hij hierna in het Archief terecht en wordt hij doorgestuurd naar het boekhoudpakket.
  • Als je de boeking afkeurt wordt hij geregistreerd met de status AfgekeurdLees hier meer over de status Afgekeurd.
  • Als je de boeking overslaat gebeurt er niks. De boeking komt onderaan je werkvoorraad te staan en blijft op de status Procureren staan. De boeking kan dan een volgende keer geprocureerd worden.
Facturen procureren in de TriFact365 portal