Support > AccountView > Koppelen met AccountView

Koppelen met AccountView

Voordat je begint

• Zorg ervoor dat jouw AccountView-administraties gekoppeld zijn aan AccountView.Net. Bekijk hier de instructies van Visma. Als je hier niet zelfstandig of met jouw AccountView-specialist uitkomt, kunnen we je in contact brengen met een AccountView-partner die de installatie vaker heeft uitgevoerd.
  • Zorg ervoor dat de gebruiker waarmee je inlogt in AccountView.Net toestemming heeft om met TriFact365 te mogen koppelen.
  • Controleer onze aandachtspunten voor het koppelen met AccountView.

Om te beginnen:
Ga in TriFact365 naar Instellingen (Tandwiel) rechtsboven en klik op Koppelingen. Klik vervolgens op de knop Toevoegen.

Stap 1
Selecteer hier AccountView als het boekhoudpakket waarmee je wilt koppelen.

Stap 2
Geef de koppeling een omschrijving zodat je deze later gemakkelijk kunt herkennen.

Stap 3
Klik op Afronden. Hierna wordt je naar de inlogpagina van AccountView.Net geleid waar je de inloggegevens van AccountView.Net invult. Klik daarna op Inloggen.

De koppeling is nu gelegd. Je keert terug naar TriFact365 en kunt hierna direct één of meerdere administraties uit de koppeling toevoegen.