Hallo, hoe kunnen we je helpen?

Support > AccountView > Koppelen met AccountView

Koppelen met AccountView

Voordat je begint
Zorg ervoor dat minimaal AccountView 9.6 is geïnstalleerd, deze bevat standaard de Web-API (AccountView.Net). En, controleer de aandachtspunten voor het koppelen met AccountView.

Stap 1
Zorg ervoor dat jouw AccountView-administraties gekoppeld zijn aan AccountView.Net. Bekijk hier de instructies van Visma.

Stap 2
Maak je nog geen gebruik van TriFact365? Vraag een proefversie aan op onze website en kies AccountView bij het te koppelen boekhoudpakket. Je ontvangt je inloggegevens binnen een paar minuten.

Stap 3
Ga naar het tandwiel rechtsboven in en klik op Koppelingen en klik vervolgens op de knop Toevoegen.

Stap 4
Selecteer AccountView en klik op Volgende.

Stap 5
Geef een herkenbare omschrijving aan de koppeling met AccountView en klik op Volgende.

Stap 6
Klik op Afronden. Hierna wordt je naar de inlogpagina van AccountView.Net geleid. Vul hier je inloggegevens van AccountView.Net in. Klik daarna op Inloggen. De koppeling is nu gelegd. Je keert terug naar TriFact365.

Let op!

Zorg ervoor dat stap 1 wordt uitgevoerd met iemand die de vereiste kennis en ervaring heeft. Als je hier niet zelfstandig met jouw AccountView-specialist uitkomt, kunnen we je in contact brengen met een AccountView-partner die de installatie vaker heeft uitgevoerd.

Let op!

Zorg ervoor dat de gebruiker waarmee je inlogt in AccountView.Net toestemming heeft om met TriFact365 te mogen koppelen.

AccountView.Net login screen