Support > AFAS > Koppelen met AFAS

Koppelen met AFAS

Om te beginnen:
Ga naar Instellingen (Tandwiel) rechtsboven en klik op Koppelingen. Klik vervolgens op de knop Koppelingen. Klik vervolgens op de knop Toevoegen.

Stap 1
Selecteer hier AFAS als het boekhoudpakket waarmee je wilt koppelen.

Stap 2
Download de handleiding en download en installeer de GetConnectoren.

• Klik hier om de handleiding voor AFAS Profit te downloaden
  • Klik hier om de handleiding voor AFAS Small Business te downloaden
  • Klik hier om de GetConnectoren te downloaden

Stap 3
Geef hier een omschrijving zodat je deze later gemakkelijk kunt herkennen.

Stap 4

Vul als eerste je Deelnemersnummer in en vervolgens het Gebruikerstoken van de App Connector in AFAS. In de handleiding staat waar je deze gegevens kunt vinden.

Klik op Afronden. De koppeling is nu gelegd. Je kunt hierna direct één of meerdere administraties uit de koppeling toevoegen.

Koppeling met AFAS

Wil je administraties uit meerdere omgevingen van AFAS Profit / Small Business toevoegen? Voor elke omgeving dient dan een nieuwe koppeling te worden gelegd. Dit komt doordat de GetConnectoren en App Connector op ondernemingsniveau worden ingesteld.