Support > AFAS > Koppelen met AFAS

Koppelen met AFAS

STAP 1
Selecteer hier AFAS als het boekhoudpakket waarmee je wilt koppelen.

Koppelen met AFAS. Stap 1. Kies boekhoudpakket

STAP 2
Download de handleiding en download en installeer de GetConnectoren.

• Klik hier om de handleiding voor AFAS Profit te downloaden
  • Klik hier om de handleiding voor AFAS Small Business te downloaden
  • Klik hier om de GetConnectoren te downloaden
Koppelen met AFAS. Stap 2. Voorbereiding. Download de GetConnectoren en Handleiding

STAP 3
Geef hier een omschrijving zodat je deze later gemakkelijk kunt herkennen.

Koppelen met AFAS. Stap 3. Geef de koppeling een omschrijving zodat u deze later makkelijk kunt herkennen.

STAP 4
Gebruik je een lokale versie van AFAS, vul dan de token van de App Connector in en de Service URL.
Gebruik je een online versie van AFAS, vink dan ‘Online versie’ aan en vul de token van de App Connector in en je deelnemersnummer. In de handleiding staat waar je deze gegevens kunt vinden.

Koppelen met AFAS. Stap 4. Invullen accountgegevens (App Connector en service URL)

Koppeling met AFAS

Wil je administraties uit meerdere omgevingen (ondernemingen) uit AFAS toevoegen? Voor elke onderneming dient dan een nieuwe koppeling te worden gelegd. Dit komt doordat de GetConnectoren op ondernemingsniveau worden ingesteld.