Support > Exact Online > Koppelen met Exact Online

Koppelen met Exact Online

Om te beginnen:
Ga in TriFact365 naar Instellingen (Tandwiel) rechtsboven en klik op Koppelingen. Klik vervolgens op de knop Toevoegen.

Stap 1
Selecteer hier Exact Online als het boekhoudpakket waarmee je wilt koppelen.

Stap 2
Selecteer vervolgens met welke versie van Exact Online je wilt koppelen (Nederland, België, Duitsland of Spanje).

Stap 3
Geef de koppeling een omschrijving zodat je deze later gemakkelijk kunt herkennen.

Stap 4
Klik op Afronden. Hierna wordt je naar de inlogpagina van Exact Online geleid waar je de inloggegevens van Exact Online invult. Klik daarna op Login.

De koppeling is nu gelegd. Je keert terug naar TriFact365 en kunt hierna direct één of meerdere administraties uit de koppeling toevoegen.

Let op!

Zorg dat je een koppeling legt met een gebruiker in Exact Online die voldoende (toegangs)rechten heeft voor de administraties in Exact Online die je aan TriFact365 wilt toevoegen.