Support > King Anywhere > Koppelen met King Anywhere

Koppelen met King Anywhere

Om te beginnen:
Ga in TriFact365 naar Instellingen (Tandwiel) rechtsboven en klik op Koppelingen. Klik vervolgens op de knop Toevoegen.

Stap 1
Selecteer hier King Anywhere als het boekhoudpakket waarmee je wilt koppelen.

Stap 2
Geef de koppeling een omschrijving zodat je deze later gemakkelijk kunt herkennen.

Stap 3
Klik op Afronden. Hierna wordt je naar de inlogpagina van King Anywhere geleid waar je de inloggegevens van King Anywhere invult. Klik daarna op Toestaan.

De koppeling is nu gelegd. Je keert terug naar TriFact365 en kunt hierna direct de gekoppelde administratie toevoegen.

Meerdere administraties toevoegen
Wil je meerdere administraties uit King Anywhere toevoegen? Voor elke administratie dient dan een nieuwe koppeling gelegd te worden.