Support > King Anywhere > Koppelen met King Anywhere

Koppelen met King Anywhere

STAP 1
Ben je nog geen klant van TriFact365? Vraag een demo aan op onze website en kies ‘King Anywhere’ bij het te koppelen boekhoudpakket. Je ontvangt je inloggegevens binnen een paar minuten.

STAP 2
Ga naar het tandrad rechtsboven in en klik op ‘Koppelingen’ en klik vervolgens op de knop ‘Toevoegen’.

STAP 3
Selecteer King Anywhere en klik op ‘Volgende’.

TriFact365 wil toegang tot administraties in King Anywhere: Toestaan.

STAP 4
Geef een omschrijving van de koppeling met King Anywhere en klik op ‘Volgende’

Koppeling met King Anywhere stap 2

STAP 5
Klik op afronden. Hierna wordt je naar website van King Anywhere geleid. Vul hier je inloggegevens van King Anywhere in. Klik daarna op ‘Toestaan’. De koppeling is nu gelegd. Je keert terug naar TriFact365.

LET OP: Zorg ervoor dat je alles aanvinkt, anders kan het voorkomen dat TriFact365 geen administraties kan ophalen.

TriFact365 wil toegang tot administraties in King Anywhere: Toestaan.