Support > King Business Software > Koppelen met King Business Software

Koppelen met King Business Software

Om te beginnen:
Ga in TriFact365 naar Instellingen (Tandwiel) rechtsboven en klik op Koppelingen. Klik vervolgens op de knop Toevoegen.

Stap 1
Selecteer hier King Business Software als het boekhoudpakket waarmee je wilt koppelen.

Stap 2
Voor de koppeling met King Business Software is een handleiding beschikbaar. Download de handleiding en doorloop deze eerst voordat je verder gaat naar de volgende stap.

Stap 3
Geef de koppeling een omschrijving zodat je deze later gemakkelijk kunt herkennen.

Stap 4
Klik op Afronden. Hierna wordt je naar de inlogpagina van King Business Software geleid waar je de inloggegevens van King Business Software invult. Klik daarna op Toestaan.

De koppeling is nu gelegd. Je keert terug naar TriFact365 en kunt hierna direct één of meerdere administraties uit de koppeling toevoegen.