Support > Visma eAccounting > Koppelen met Visma eAccounting

Koppelen met Visma eAccounting

Voordat je begint:

• Controleer of de Visma eAccounting API geactiveerd is. Ga hiervoor in Visma eAccounting naar Apps.

Om te beginnen:
Ga in TriFact365 naar Instellingen (Tandwiel) rechtsboven en klik op Koppelingen. Klik vervolgens op de knop Toevoegen.

Stap 1
Selecteer hier Visma eAccounting als het boekhoudpakket waarmee je wilt koppelen.

Stap 2
Geef de koppeling een omschrijving zodat je deze later gemakkelijk kunt herkennen.

Stap 3
Klik op Afronden. Hierna wordt je naar de inlogpagina van Visma eAccounting geleid waar je de inloggegevens van Visma eAccounting invult. Selecteer vervolgens de administratie en geef TriFact365 toestemming om te koppelen.

De koppeling is nu gelegd. Je keert terug naar TriFact365 en kunt hierna direct de gekoppelde administratie toevoegen.

Visma Advisor
Werk je met Visma Advisor in combinatie met Visma eAccounting en lukt het niet om te koppelen? Neem contact op met Visma eAccounting en laat de volgende twee instellingen controleren:

• Laat controleren of de integratiemodule (tussen Visma Advisor en Visma eAccounting) aanstaat;
  • Laat controleren of de Visma Advisor gebruiker (waarmee je probeert te koppelen) toegang heeft tot de Visma eAccounting administratie.