Support > Unit4 Multivers > Koppelen met Multivers / Boekhoud Gemak

Koppelen met Multivers / Boekhoud Gemak

STAP 1
Ga naar Instellingen (tandwiel) rechtsboven in en klik op Koppelingen en klik vervolgens op de knop Toevoegen.

STAP 2
Selecteer Unit4 Multivers / Boekhoud Gemak en klik op Volgende.

STAP 3
Geef een herkenbare omschrijving aan de koppeling met Multivers / Boekhoud Gemak en klik op Volgende.

STAP 4
Klik op Afronden. Je gaat nu naar de website van Multivers / Boekhoud Gemak om je inloggegevens van Multivers / Boekhoud Gemak in te vullen. De koppeling is nu gelegd. Je keert terug naar TriFact365.

LET OP

Vul bij Multivers gebruikersnaam SYSTEEM in en laat het veld Multivers wachtwoord leeg.