Support > / Unit4 Multivers > Koppelen met Multivers / Boekhoud Gemak

Koppelen met Multivers / Boekhoud Gemak

STAP 1
Ga naar het tandrad rechtsboven in en klik op ‘Koppelingen’ en klik vervolgens op de knop ‘Toevoegen’.

STAP 2
Kies het boekhoudpakket waarmee je wil koppelen.

STAP 3
Geef een omschrijving op zodat je de koppeling met Multivers / Boekhoud Gemak later gemakkelijk kunt herkennen. Klik op ‘Volgende’.

STAP 4
Klik op ‘Afronden’. Je gaat nu naar de website van Multivers / Boekhoud Gemak om je inloggegevens van Multivers / Boekhoud Gemak in te vullen. De koppeling is nu gelegd. Je keert terug naar TriFact365.

LET OP

Vul bij Multivers gebruikersnaam ‘SYSTEEM’ in en laat het veld Multivers wachtwoord leeg.