Support > Unit4 Multivers > Koppelen met Multivers / Boekhoud Gemak

Koppelen met Multivers / Boekhoud Gemak

Om te beginnen:
Ga in TriFact365 naar Instellingen (Tandwiel) rechtsboven en klik op Koppelingen. Klik vervolgens op de knop Toevoegen.

Stap 1
Selecteer hier Unit4 Multivers / Boekhoud Gemak als het boekhoudpakket waarmee je wilt koppelen.

Stap 2
Geef de koppeling een omschrijving zodat je deze later gemakkelijk kunt herkennen.

Stap 3
Klik op Afronden. Hierna wordt je naar de inlogpagina van Unit4 Multivers / Boekhoud Gemak geleid waar je de inloggegevens van Unit4 Multivers / Boekhoud Gemak invult.

• Vul bij ‘Multivers gebruikersnaam’ SYSTEEM in en laat het veld ‘Multivers wachtwoord’ leeg.

De koppeling is nu gelegd. Je keert terug naar TriFact365 en kunt hierna direct de gekoppelde administratie toevoegen.