Support > Beheer en instellingen > Koppeling vernieuwen

Koppeling vernieuwen

Wanneer je een koppeling hebt gelegd met een boekhoudpakket, is het mogelijk om deze koppeling te vernieuwen. Dit is bijvoorbeeld noodzakelijk wanneer je de inloggegevens hebt veranderd waardoor TriFact365 geen verbinding meer kan maken.

Ga hiervoor in TriFact365 naar Instellingen (tandwiel) > Koppelingen > Vergrootglas.

Voor de meeste boekhoudpakketten is hier de knop Koppeling vernieuwen beschikbaar. Wanneer je hier op klikt, word je naar de website van het boekhoudpakket geleid. Hier kun je de nieuwe inloggegevens invoeren voor de koppeling.

Voor onderstaande boekhoudpakketten geldt een afwijkende werking:

• AFAS: Hier kun je een nieuwe Gebruikerstoken ingeven. Ook is het hier mogelijk om een serverkoppeling te vernieuwen in een online koppeling.
  • SnelStart: Hier kun je een nieuwe Koppelingssleutel ingeven.

Alle historie (Werkvoorraad, Archief, etc.) blijft behouden na het vernieuwen van de koppeling.