Support > Beheer en instellingen > Koppeling vernieuwen

Koppeling vernieuwen

Het kan voorkomen dat je een bestaande koppeling met een boekhoudpakket moet vernieuwen. Dit is bijvoorbeeld noodzakelijk wanneer je de inloggegevens hebt veranderd waardoor TriFact365 geen verbinding meer kan maken.

1. Ga in TriFact365 naar Instellingen (Tandwiel) > Koppelingen.
  2. Dubbelklik op de betreffende koppeling.

Note

De optie Koppelingen is alleen beschikbaar voor Beheerders

Voor de meeste boekhoudpakketten is hier de knop Koppeling vernieuwen beschikbaar. Wanneer je hier op klikt, word je naar de website van het boekhoudpakket geleid. Hier kun je de nieuwe inloggegevens invoeren voor de koppeling.

Note

Zorg dat je bent uitgelogd bij het boekhoudpakket

Voor onderstaande boekhoudpakketten geldt een afwijkende werking:

• AFAS: Hier kun je een nieuwe Gebruikerstoken invullen.
  • iMUIS Online: Hier kun je een nieuwe Omgevingscode invullen.
  • SnelStart: Hier kun je een nieuwe Koppelingssleutel invullen.

Alle historie (WerkvoorraadArchief, etc.) blijft behouden na het vernieuwen van de koppeling.