Meerdere inkoopfacturen verwerken (Visma eAccounting)

TriFact365 boekt de inkoopfacturen in Visma eAccounting standaard als concept. Je kan in Visma eAccounting eenvoudig meerdere inkoopfacturen verwerken. Volg het stappenplan hieronder.

STAP 1
Ga naar ‘Inkoop’ > ‘Inkoopfacturen’.

STAP 2
Selecteer boven in het scherm ‘Concept’. Nu worden alle conceptboekingen weergegeven.

STAP 3
Klik op ‘Verwerk meerdere facturen’ onder in de pagina. Je kan nu de facturen selecteren die je wil verwerken. Klik op ‘Boek’. Alle geselecteerde facturen zijn nu verwerkt.