Support > Exact Online > PDF terugvinden in Exact Online

PDF terugvinden in Exact Online

Bij een boeking naar Exact Online stuurt TriFact365 automatisch de bijbehorende PDF mee. Volg het volgende stappenplan om de PDF te zien in Exact Online.

Stap 1
Ga in Exact Online naar Financieel > Boekingen en grootboekrekeningen > Boekingen > Overzicht.

Stap 2
Klik aan de rechterkant op het aantal te verwerken boekingen naast het betreffende Dagboek.

Stap 3
Klik op het boekingsstuknummer van de betreffende boeking. Nu verschijnt de boeking met PDF zoals hieronder weergegeven.

Let op!

Zorg ervoor dat de rechten van de Exact Online-gebruiker waarmee is gekoppeld, juist zijn ingesteld.

Log in met de juiste gebruiker in Exact Online. Ga rechtsboven in de blauwe balk naar je Gebruikersnaam en selecteer Mijn Exact Online. Ga in het menu aan de linkerkant naar Rechten. Zorg dat Documenten aanmaken, bijwerken en verwijderen aangevinkt staat.

PDF van factuur in inkoopboek Exact Online