Support > King Business Software > PDF terugvinden in King Business Software

PDF terugvinden in King Business Software

TriFact365 gebruikt digitaal-archiefsoorten om een boeking met bijbehorende PDF te verwerken in King Business Software. Zorg ervoor dat de instelling in de handleiding voor het koppelen met King Business Software zijn doorlopen.

Aandachtspunten

1. Vaste gegevens crediteuren/debiteuren
Zorg dat de Bestandslocatie een locatie betreft op de server waar King Business Software op geïnstalleerd is en het GEEN UNC-pad betreft.

2. Digitaal-archiefsoorten
Het veld Locatie moet de volgende exacte verwijzing bevatten: <documentenpad>\<naw_nummer>

3. Vrije rubrieken
Vul de code in van de aangemaakte Digitaal-archiefsoorten. Als deze afwijkt van de voorstelde code in de handleiding dan moet de aangemaakte code hier ingevuld worden.