Support > Unit4 Multivers > PDF terugvinden in Unit4 Multivers

PDF terugvinden in Unit4 Multivers

Bij een boeking naar Unit4 Multivers geeft TriFact365 automatisch een URL (hyperlink) mee. Om deze in Unit4 Multivers te kunnen openen is een instelling in Unit4 Multivers vereist. Hieronder volgt hiertoe een stappenplan:

1. Ga in Unit4 Multivers naar Onderhoud > Algemene gegevens > Document rubrieken en klik op Nieuw.
  2. Voor inkoopfacturen: Selecteer Inkoopfactuur bij Gelinkt aan en vul in het veld Rubriek Ingekomen facturen in.
    (Let op: Hoofdlettergevoelig! Ingekomen dient met een hoofdletter I te beginnen)
  3. Voor verkoopfacturen: Selecteer Verkoopfactuur bij Gelinkt aan en vul in het veld Rubriek Algemeen in.
    (Let op: Hoofdlettergevoelig! Algemeen dient met een hoofdletter A te beginnen.
Aanmaken rubriek voor ingekomen facturen in Unit4

Facturen opvragen vanuit Unit4 Multivers

Alle facturen die na het instellen van de Rubrieken worden verstuurd, kunnen opgevraagd worden vanuit Unit4 Multivers.

Wanneer je in Unit4 Multivers een inkoopfactuur opent, zie je de knop Document management staan. Hiermee kan de bijbehorende factuur worden geopend in TriFact365.

Document management knop in Unit4

Let op!

Voor zover bij ons bekend is dit bij Unit4 Multivers online standaard aanwezig. Bij Unit4 Multivers server is echter een extra module (Document Manager) vereist die via Unit4 moet zijn aangeschaft. Deze extra module moet ook zijn ingeschakeld en toegankelijk zijn voor de gebruiker om de functie te kunnen gebruiken.