Support > Visma eAccounting > PDF terugvinden in Visma eAccounting

PDF terugvinden in Visma eAccounting

Bij een boeking naar Visma eAccounting stuurt TriFact365 automatisch de bijbehorende PDF mee. Volg het volgende stappenplan om de PDF te zien in Visma eAccounting.

Inkoopfacturen

Stap 1
Ga naar Visma eAccounting en log in met jouw gegevens.

Stap 2
Ga naar Inkoop > Inkoopfacturen. Klik op de Paperclip bij de betreffende factuur om de PDF te openen.

Verkoopfacturen

Stap 1
Ga naar Visma eAccounting en log in met jouw gegevens.

Stap 2
Ga naar Boekhouding > Boekstukken. Selecteer bij Documenttype de optie Geïmporteerd boekstuk. Klik op de Paperclip bij de betreffende factuur om de PDF te openen.

omcircelde knop in Boekstukken scherm in eAccounting