Support > AccountView > PDF verschijnt niet in AccountView

PDF verschijnt niet in AccountView

In AccountView wordt de PDF niet zichtbaar binnen het tabblad Documenten. Hoe kan ik dit oplossen?

Let op!

Onderstaande instellingen gelden alleen voor een koppeling via de COM module.

Naast de URL (hyperlink) die in Notities beschikbaar komt binnen AccountView stuurt TriFact365 optioneel ook de PDF mee bij een boeking in AccountView. Voorwaarde is wel dat de VIS (Verkoop Informatie Systeem) module is ingeschakeld binnen Accountview. Als de VIS module niet correct is ingeschakeld (geïmplementeerd), dan kan het zo zijn dat de PDF niet zichtbaar is binnen AccountView. Ons advies is om na te gaan of de werking van de VIS module correct is.

• Bij de installatie van de TriFact365 service moet worden bepaald waar de bestanden worden opgeslagen. De eerste stap is dus om vast te stellen of op deze locatie daadwerkelijk bestanden staan. In dat geval komen de PDF’s vanuit TriFact365 dus ook aan.
  • Zorg er daarna voor dat in het documentscherm bovenstaande bestanden zichtbaar zijn (screenshot hieronder).

In het screenshot hieronder is het veld Documenten zichtbaar dat met een correcte werking van de VIS module een PDF icoon moet tonen.

Tabblad Documenten in AccountView, met factuur PDF