Support > Mobiele app > Problemen met inloggen (mobiele app)

Problemen met inloggen (mobiele app)

Ervaar je problemen met het inloggen in de mobiele app? Er zijn een aantal dingen die je kunt nagaan:

1. Heb je de meest recente versie van de mobiele app?
  2. Heb je de juiste Android (minimaal 6.0) of iOS (minimaal 11.0) versie?
  3. Log je in met de juiste gegevens?

Mochten bovenstaande punten niet helpen, dan raden we aan een nieuw wachtwoord aan te vragen via het inlogscherm van de portal.

Indien na het volgen van deze stappen je nog steeds niet kunt inloggen, dan adviseren wij om contact op te nemen met de supportafdeling via support@trifact365.nl. Vermeld hierbij om welk account, gebruiker en mogelijke foutmelding het gaat.