Hallo, hoe kunnen we je helpen?

Support > Facturen boeken > Documenten op status Onderweg

Documenten op status Onderweg

Waarschuwing

Er zijn nog X facturen met de status ‘Onderweg’

Het kan voorkomen dat verzonden documenten op de status Onderweg komen. Het is TriFact365 niet gelukt om de documenten door te zetten naar het boekhoudpakket. In dat geval krijg je bovenstaande waarschuwing als melding in het Dashboard.

Wanneer je op de melding in het Dashboard klikt, word je doorgestuurd naar onderstaande pagina.

Tabel met documeten met status onderweg. Zichtbare kolommen: Tijdstip, administratie, type (inkoop/verkoop), bestandsnaa, boekingsnummer, foutmelding.

Hier kun je de documenten terugvinden die op status Onderweg staan. Indien er een foutmelding bekend is zal deze hier ook worden weergegeven. Je kunt de volgende acties ondernemen:

  • Opnieuw versturen: Hiermee probeer je het document opnieuw te versturen naar het boekhoudpakket. Indien dit niet mogelijk is zal de foutmelding opnieuw verschijnen.
  • Terug naar controleren: Hiermee zet je het document terug op de status Controleren waarbij het boekingsvoorstel opnieuw gecontroleerd dient te worden.
  • Definitief maken: Hiermee wordt het document naar het Archief verplaatst ZONDER deze te versturen naar het boekhoudpakket. Je zult het document dan nog handmatig moeten verwerken in de boekhouding.