Support > Aanleveren, uploaden en archiveren > Dashboard en menu

Dashboard en menu

Ieder scherm bevat een verticaal menu (links) met toegang tot de volgende functies:

Rechtsboven in het blauwe menu vind je van links naar rechts de schermen m.b.t. beheer en instellingen:

Het Dashboard is de startpagina voor iedere gebruiker. Deze bevat onderstaande functies.

Mijn Werkvoorraad

Hier wordt de visuele workflow van documenten getoond, van Uploaden t/m het Archief. Dit onderdeel van het Dashboard bevat de persoonlijke werkvoorraad van de Gebruiker die is ingelogd.

Overzicht van aantal facturen per status (autoriseren, controleren, procureren)

Top 5 Werkvoorraad

Dit onderdeel bevat de vijf administraties waarin de meeste documenten klaarstaan om verwerkt te worden, verdeeld over de verschillende statussen. Door rechtsonder op Totale werkvoorraad te klikken, ga je naar het volledige overzicht van de werkvoorraad per administratie.

Werkvoorraad per administraties

Top 5 Autorisatie / Top 5 Procuratie

Deze twee tabellen zijn alleen beschikbaar voor de Beheerders en bevatten een ouderdomsanalyse over alle te autoriseren en te procureren documenten. Door op Autorisatie-overzicht of Procuratie-overzicht te klikken, ga ja naar een overzicht van alle te autoriseren en te procureren documenten. Bekijk de link hieronder voor meer informatie over deze schermen:

Top 5 - Te autoriseren documenten per gebruiker.

Meldingen

Aan de rechterkant van het Dashboard worden als eerste alle belangrijke meldingen getoond.
Deze meldingen kunnen te maken hebben met documenten die afgekeurd of niet verwerkt zijn, maar ook met problemen omtrent koppelingen en accountgegevens.

Afbeelding met 4 meldingen die getoond kunnen worden op het dashboard.

Algemene informatie

De algemene informatie bevatten links naar nieuws en artikelen. Hierin worden de belangrijke updates vermeld die aan TriFact365 toegevoegd zijn.

Het kopje algemene informatie op het dashboard van TriFact365 met daaronder 3 nieuwsberichten van recente updates.