Hallo, hoe kunnen we je helpen?

Support > Aanleveren, uploaden en archiveren > Dashboard en menu

Dashboard en menu

Ieder scherm bevat het Menu (blauwe balk) met toegang tot de volgende functies:

Het Dashboard is de startpagina voor iedere gebruiker. Deze bevat onderstaande functies.

Mijn Werkvoorraad

Hier wordt de visuele workflow van documenten getoond, van Uploaden t/m het Archief. Dit onderdeel van het Dashboard bevat de persoonlijke werkvoorraad van de Gebruiker die is ingelogd.

Top 5 Werkvoorraad

Dit onderdeel bevat de vijf administraties waarin de meeste documenten klaarstaan om verwerkt te worden, verdeeld over de verschillende statussen. Door rechtsonder op Totale werkvoorraad te klikken, ga je naar het volledige overzicht van de werkvoorraad per administratie.

Top 5 Autorisatie / Top 5 Procuratie

Deze twee tabellen zijn alleen beschikbaar voor de Beheerders en bevatten een ouderdomsanalyse over alle te autoriseren en te procureren documenten. Door op Autorisatie-overzicht of Procuratie-overzicht te klikken, ga ja naar een overzicht van alle te autoriseren en te procureren documenten. Bekijk de link hieronder voor meer informatie over deze schermen:

Meldingen

Aan de rechterkant van het Dashboard worden als eerste alle belangrijke meldingen getoond.
Deze meldingen kunnen te maken hebben met documenten die afgekeurd of niet verwerkt zijn, maar ook met problemen omtrent koppelingen en accountgegevens.

Algemene informatie

De algemene informatie bevatten links naar nieuws en artikelen. Hierin worden de belangrijke updates vermeld die aan TriFact365 toegevoegd zijn.