Dashboard en menu

Dashboard en menu van TriFact365

Ieder scherm bevat het menu (blauwe balk) met toegang tot de volgende functies:

• Het menu
  • De accountnaam (Accountgegevens wijzigen – Factuuroverzicht bekijken)
  • De gebruikersnaam (Wachtwoord wijzigen – Taal wijzigen – Uitloggen)
  • Instellingen (Tandwiel)
  • Supportpagina en Instructietour (Vraagteken)

Het dashboard is de startpagina voor iedere gebruiker. Deze bevat de volgende functies:

• Mijn Werkvoorraad: Persoonlijke werkvoorraad van de gebruiker die is ingelogd.
  • Top 5 Werkvoorraad: Alle werkvoorraad verdeeld over de administraties waar de gebruiker toegang tot heeft.
  • Top 5 Autorisatie: Alleen voor beheerders wanneer autorisatie is ingeschakeld. Ouderdomsanalyse van alle te autoriseren facturen.
  • Top 5 Procuratie: Alleen voor beheerders wanneer procuratie is ingeschakeld. Ouderdomsanalyse van alle te procureren facturen.
  • Nieuws en artikelen: Relevante informatie en updates van TriFact365.
  • Starten met TriFact365: Korte uitleg voor nieuwe gebruikers.

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze support afdeling.