Foutmelding: 403 Forbidden. Forbidden – User division is not within division scope

Foutmelding

The remote server returned an error: (403) Forbidden. User division is not within division scope

De foutmelding wordt veroorzaakt doordat TriFact365 als externe applicatie onvoldoende rechten (appmachtiging) heeft in Exact Online. Door onderstaande stappen te volgen verleen je TriFact365 de benodigde appmachtiging in Exact Online.

1. Log in bij Exact Online
  2. Selecteer de administratie waarvoor dit probleem zich voordoet
  3. Klik linksboven op de administratie
  4. Klik op Import/Export
  5. Klik op de regel van de TriFact365 app
  6. Klik op Administraties beheren
  7. Verplaats de administratie(s) naar de kolom Geselecteerde administraties