Support > Exact Online / Foutmeldingen > Foutmelding: 403 Forbidden. Forbidden – User division is not within division scope (Exact Online)

Foutmelding: 403 Forbidden. Forbidden – User division is not within division scope (Exact Online)

Foutmelding

The remote server returned an error: (403) Forbidden. User division is not within division scope

De foutmelding wordt veroorzaakt doordat TriFact365 als externe applicatie onvoldoende rechten (appmachtiging) heeft in Exact Online. Door onderstaande stappen te volgen verleen je TriFact365 de benodigde appmachtiging in Exact Online.

1. Log in bij Exact Online
  2. Selecteer de administratie waarvoor dit probleem zich voordoet
  3. Klik linksboven op de administratie en ga naar Import/Export
  4. Ga naar Overige > Appmachtigingen
  5. Selecteer de app van TriFact365
  6. Klik op Administraties beheren rechtsonder in de pagina
  7. Verplaats de administratie(s) naar de kolom Geselecteerde administraties
  8. Klik op Opslaan