Support > Beheer en instellingen > Gebruiker toevoegen

Gebruiker toevoegen

Beheerder

Gebruikers kunnen alleen toegevoegd worden door iemand met een beheerdersrol.

Stap 1
Ga naar Instellingen (tandwiel) rechtsboven en klik op Gebruikers.

Stap 2
Klik op Toevoegen.

Stap 3
Voer een geldige Gebruikersnaam (E-mailadres) in en kies een Naam (bijv. voornaam + achternaam). De Gebruiker ontvangt op het opgegeven e-mailadres een mail met een activatielink. Klik hierop om het aanmaken van de Gebruiker te bevestigen en de gebruiker te activeren.

Mail met activatielink niet ontvangen?

Wil je nogmaals de mail met de activatielink versturen? Klik op het Vergrootglas naast de betreffende Gebruiker en verzend de mail opnieuw. (De activatielink kan niet nog een keer verstuurd worden als de Gebruiker al is geactiveerd)

Stap 4
Voordat een Gebruiker kan inloggen en werkzaamheden kan verrichten in de portal dienen er administraties en rechten te worden toegewezen aan de Gebruiker. Ga naar: Gebruikersrollen en gebruikersrechten