Automatisch boekhouden start je bij de bron

Wil je ook je boekhouding automatiseren? Robotiseer alle facturen en bonnetjes, kies voor een toekomst met automatisch boekhouden van TriFact365.

pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 17.000 organisaties werken al met TriFact365

Bespaar tijd met automatisch boekhouden

Automatisch boekhouden geeft je de mogelijkheid om te excelleren in datgene waar het echt om gaat. Onze software versnelt administraties en maakt gebruik van slimme zelflerende algoritmen. Met TriFact365 is het overtypen van de facturen in het boekhoudpakket voortaan verleden tijd. Hiermee bespaar je zeeën van tijd die je kunt benutten voor verdere innovatie.

Iedere organisatie heeft met een boekhouding te maken. Vooral het verwerken van facturen én bonnetjes kost veel tijd. Hoe kun je dit slim organiseren? Administratieve werkzaamheden horen erbij en we kunnen niet zonder. In de praktijk zien we veel organisaties nog ambachtelijk de facturen en administratie verwerken, dit kan veel efficiënter.

TriFact365 Dashboard en mobiele app automatiseren je boekhouding

Geautomatiseerd boekingsstukken verwerken

Alle inkoopfacturen, verkoopfacturen én bonnetjes lever je eenvoudig via de webportal, e-mail en mobiele app. De facturen komen dan direct gesorteerd binnen bij de juiste administratie. Binnen enkele seconden herkent onze slimme cloudsoftware de facturen en staat een nauwkeurig boekingsvoorstel gereed. Na visuele controle van het boekingsvoorstel zet je de factuur met 1 klik door naar het gekoppelde boekhoudpakket. De boeking is hiermee direct geboekt met de juiste gegevens, dat is krachtige automatisering.

Automatische koppeling met je boekhoudpakket

Een koppeling is mogelijk met alle grote boekhoudpakketten. Vanuit het TriFact365 account kun je zelfs koppelen met meerdere boekhoudpakketten tegelijk. Hierdoor kun je een uniforme werkwijze hanteren voor alle administraties, waardoor jouw organisatie tijd en dus kosten bespaart.

Daarnaast worden alle verwerkte facturen opgeslagen in jouw TriFact365-archief. Al je facturen heb je digitaal op één plek en jij bepaalt zelf wie daarbij mag.

Accountant die blij is met nieuwe Scan & Herken software functies van TriFact365 voor automatisch boekhouden
Robothand en mensenhand vormen hart voor het automatiseren van je boekhouding

Ontdek alle voordelen van automatisch boekhouden

  • Eén plek in de cloud voor al je facturen en bonnetjes
  • Een uniforme structuur voor je hele organisatie
  • Automatisch boekingsvoorstel binnen enkele seconden
  • PDF-splitter waarmee je in één keer een stapel facturen kunt scannen en verwerken
  • Inclusief werkstromen voor digitaal goedkeuren van facturen
  • Mobiele app voor fotograferen van bonnetjes

De nabije toekomst bestaat uit volledig automatisch boekhouden

TriFact365 werkt concreet aan oplossingen voor volledig automatische verwerking van facturen én bonnetjes met als doel dat je automatisch kunt boekhouden. Minder handelingen betekent tijd en geld besparen. Automatisch boekhouden is dichterbij dan je denkt. TriFact365 is geschikt voor alle bedrijvennon-profit organisaties én accountantskantoren. Start nu met TriFact365 en ervaar de tijdbesparing van automatisering voor je administratie!

Wil je ook je boekhouding automatiseren?

Start nu 30 dagen gratis met TriFact365 en ontdek slimme automatisering van je boekhouding.