Twinfield versnel je met Scan en Herken software

Ontdek de makkelijkste Scan en Herken plug-in voor Twinfield. Kies voor de snelste verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes, zodat je meer tijd overhoudt voor belangrijke zaken.

Pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 28.000 organisaties werken al met TriFact365
Laptop met Twinfield logo met daarnaast een smartphone met de TriFact365 app

Werk tot 80% sneller

TriFact365 levert voorsprong door techniek. Benut de kracht van AI, deep-learning en zelflerende algoritmen.

Eerlijke tarieven

TriFact365 heeft al jaren de scherpste tarieven. Alles is maandelijks opzegbaar, geen vaste contracten, geen verborgen kosten.

Waarom kiezen voor TriFact365 als aanvulling op Twinfield?

Twinfield bevat geen scan en herken functie. Daarom is er een koppeling ontwikkeld met TriFact365. We laten je graag zien welke voordelen TriFact365 te bieden heeft voor Twinfield.

  Twinfield
TriFact365
Scan en Herken
Features    
Boekingsvoorstel op basis van data extractie
 
 
Mailbox voor insturen documenten
 
 
Mobiele app voor uploaden bonnetjes 
 
Regelherkenning, powered by AI 
 
Grootboekherkenning, powered by AI 
 
Gegevens kopiëren vanaf de PDF 
 
Werk met verschillende boekhoudpakketten 
 

De gegevens in deze tabel werden op 26 januari 2024 verkregen uit vrij beschikbare bronnen. Neem bij vragen contact met ons op via sales@trifact365.nl

Bereken je kosten

Keuzehulp

Aantal administraties:
Documenten per maand:
Aantal autorisatie / procuratiegebruikers:

Variabel

Beste optie
 • 0.99 per maand
 • 1 administraties: €0.99 per maand
 • 0 documenten: €0
 • 0 autorisatie / procuratiegebruikers: €0 per maand

Totaal: €1.98

Vast

Beste optie
 • 99 per maand
 • 1 administraties: €2.50 per maand
 • 0 documenten inbegrepen
 • 0 documenten boven fair use limiet: €0
 • 0 autorisatie / procuratiegebruikers: €0 per maand

Totaal: €101.50

Veelgestelde vragen

Wat is regelherkenning?

Met regelherkenning kan een (gescande) factuur automatisch opgesplitst worden in meerdere boekingsregels. Bijvoorbeeld een regel met hoge btw, en een regel met lage btw. Of een aparte regel voor elk product op de factuur of bon.

Wat bedoelen jullie met grootboekherkenning?

Op basis van opgebouwde historie zal TriFact365 grootboeken automatisch voorstellen per boekingsregel.

Grootboekherkenning zorgt met name voor het sneller verwerken van facturen die afkomstig zijn van vaste leveranciers waar verschillende producten en/of diensten afgenomen worden.

Zijn extra gebruikers in TriFact365 gratis?

Ja! Je mag een onbeperkt aantal gratis gebruikers aanmaken in TriFact365. Per gebruiker is instelbaar wát deze mag doen, en tot welke administratie(s) deze toegang heeft. Je kan alle medewerkers aanmaken als gebruiker zodat ze foto's van bonnetjes kunnen uploaden via de mobiele app.

Wat gebeurt er na de proefperiode?

Starten met TriFact365 is gratis. Na afloop van de gratis periode stopt de toegang automatisch. Je zit dus nergens aan vast en hebt bij de start geen kosten, dat is onze 100% tevredenheidsgarantie.

Wat is het voordeel van gegevens kopiëren vanaf de PDF?

TriFact365 zal in het boekingsvoorstel altijd een omschrijving invullen op de boekingsregel(s). Als je liever een andere tekst overneemt van de factuur kan je deze eenvoudig aanklikken en plakken in het omschrijvingsveld.

Ook kan deze functie gebruikt worden om eenvoudig gegevens van de relatie te kopiëren vanaf de pdf.

Exact Online kent deze functie niet.

Voor welke boekhoudpakketten kan TriFact365 nog meer gebruikt worden?

Naast Twinfield kan TriFact365 op dit moment ook gebruikt worden in combinatie met Exact Online, AFAS Profit, iMuis Online, King ERP, King Finance, SnelStart, Boekhoud Gemak, Multivers Online, Visma AccountView en Visma eAccounting.

Waarom is het handig dat TriFact365 gebruikt kan worden met verschillende boekhoudpakketten?

Dit is met name een voordeel voor accountants- of boekhoudkantoren die ook (nieuwe) klanten willen kunnen bedienen die al een abonnement hebben op andere boekhoudsoftware.

Het boekhoudpakket van de klant kan eenvoudig gekoppeld worden waarna vanuit TriFact365 alle klantadministraties op een uniforme manier ingeboekt kunnen worden.

Wat is het verschil tussen Variabel en Vast?

Beide abonnementen bevatten dezelfde functionaliteiten.

Met een Variabel abonnement zijn de kosten met name afhankelijk van het aantal documenten. Veel MKB bedrijven kiezen voor een Variabel abonnement.

Met een Vast abonnement betaal je een vast bedrag per administratie waardoor de kosten voorspelbaarder zijn. Ook is dit abonnement voordeliger als je erg veel documenten verwerkt via TriFact365. Veel accountantskantoren kiezen voor een Vast abonnement.

Maak nu een gratis account aan

Momenteel is TriFact365 alleen te gebruiken in combinatie met bovenstaande boekhoudpakketten. Heb jij een suggestie voor een nieuwe koppeling, of wil je een ubl export ontvangen? Laat het ons weten via ons contactformulier.

1. Aanvragen demo

2. Gratis 250 facturen proberen

3. Abonnement afsluiten

Robothand en mensenhand vormen hart voor TriFact365 en Twinfield

De keuzevrijheid voor Scan en Herken bij Twinfield

Twinfield is waar het allemaal begon met TriFact365 in 2012. Onze Scan & Herken oplossing was toen al vernieuwend en in korte tijd hebben we veel gebruikers overtuigd van onze software. Natuurlijk werkt Twinfield, sinds de overname door Kluwer (in 2015), standaard met Basecone. Door 30 dagen gratis proberen kun je TriFact365 vergelijken met Basecone en zelf bepalen wat voor jou het beste werkt.


De makkelijkste Scan en Herken software, óók voor Twinfield

Onze alles-in-één Scan & Herken software biedt de makkelijkste oplossing voor verwerken van boekingsdocumenten in Europa. Alle documenten verzamel je eenvoudig via webportal, e-mail en/of mobiele app. Onze unieke factuurherkenning werkt volledig automatisch en presenteert binnen enkele seconden een nauwkeurig uitgesplitst boekingsvoorstel tot op regelniveau.

Iphone met TriFact365 dashboard en Iphone met TriFact365 app bonnetje upload
TriFact365 boekingsscherm met regelherkenning voor Twinfield Scan en Herken


Een nauwkeurig boekingsvoorstel tot op regelniveau in enkele seconden

TriFact365 Scan & Herken levert voor Twinfield binnen enkele seconden een nauwkeurig boekingsvoorstel tot op regelniveau. Óok relaties maak je met 1 klik aan of wijzig je eenvoudig in TriFact365, waarna deze meteen zijn aangepast in Twinfield.

Met krachtige autorisatiestromen blokkeer je eenvoudig facturen voor betaling. Na goedkeuring wordt de factuur weer vrijgegeven voor betaling in Twinfield. Facturen worden ook eenvoudig over verschillende periodes gespreid met de optie ‘Transitorische boeking‘.

Complete factuurverwerking

Hybride werken met PDF, UBL en papieren facturen, dit alles realiseer je in een handomdraai met TriFact365 factuurverwerking.

Een goedgekeurde factuur bevat alle gegevens die in Twinfield worden verwerkt. TriFact365 geeft een nauwkeurige boekingssuggestie voor de leverancier, inclusief factuurnummer, factuurdatum, vervaldatum, grootboekrekening(en), btw-code en bedrag(en).

Verhoog de efficiency van je kantoor en start vandaag met het verwerken van alle inkoopfacturen.

laptop met ubl logo voor complete factuurverwerking met Twinfield
Drie telefoons met de mobiele app van TriFact365. Zichtaar zijn het bijsnijden van een foto van een kassabonntje, het dashboard van de app en het scherm waarin een administratie gekozen kan worden.

Ook voor bonnetjes

Met de TriFact365 app verwerk je supersnel bonnetjes en declaraties. Maak eenvoudig een foto, upload deze en klaar. De ingebouwde scan en herken van TriFact365 herkent vervolgens automatisch de gegevens van de bon en presenteert automatisch een boekingsvoorstel, net als bij facturen.

Optionele workflows voor autoriseren en procureren

Optioneel kun je natuurlijk ook documenten digitaal goedkeuren met werkstromen voor autoriseren en procureren. Als manager of budgethouder autoriseer je declaraties eenvoudig met de TriFact365 App of via de TriFact365 webportal. Handige meldingen geven je een seintje wanneer het tijd is om in actie te komen. Na het autoriseren wordt de declaratie klaargezet als boekingsvoorstel voor Twinfield.

Werk slimmer, met TriFact365 bespaar je ook nog eens ruim 50% kosten.

Meer info over de koppeling tussen TriFact365 en Twinfield?

Brochure TriFact365 voor Twinfield scan en herken software

Scan & Herken koppel je binnen een paar klikken met Twinfield

Een koppeling tussen Twinfield en TriFact365 is voor Scan & Herken in no-time gereed. Je kunt binnen enkele minuten aan de slag. Geen investeringen én geen uitgebreide implementatie!

Heb je gratis hulp nodig tijdens het opstarten? Je kunt ons per e-mail en telefoon bereiken. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide kennisbank met veel informatie over de koppeling tussen TriFact365 en Twinfield.

Trifact365 is trots Twinfield partner voor Scan en Herken

TriFact365 is officieel partner van Twinfield en helpt professionals, boekhouders en accountants met de automatisering van facturen en bonnetjes.

Wil je zien hoe eenvoudig het is om met TrIFact365 aan de slag te gaan? Bekijk dan de video hiernaast.

Wat is Twinfield?

Twinfield Boekhouden richt zich op accountants, boekhoudproffessionals en ondernemers. Het bedrijf is in 2011 overgenomen door Kluwer, dé wereldwijde aanbieder van professionele informatie, diensten en softwareoplossing. Wist je dat TriFact365 één van de allereerste koppelingen heeft gelegd? 

De belangrijkste voordelen van TriFact365 voor Twinfield

TriFact365 is er voor alle organisaties van ZZP tot Corporate en Accountants die met Twinfield werken. Het aanleverportaal van TriFact365 vereenvoudigt de complete facturenstroom. De slimme werkstromen om facturen te verzamelen kunnen met iedere situatie omgaan. Het maakt niet uit een factuur rechtstreeks vanuit de leverancier wordt aangeleverd in de TriFact365 mailbox of dat je er zelf nog een mailbox tussenzet. Accountants en boekhouders besparen niet alleen tijd met het verzamelen van facturen, óók kunnen ze voortaan werkstromen met digitale notificaties inzetten zodat ze collega’s niet meer via e-mail, telefonisch of bij het koffiezetapparaat hoeven te herinneren dat facturen klaar staan om goed te keuren. De bewezen kracht voor iedere organisatie die met TriFact365 werkt zit ook in de tijdsbesparing die Scan & Herken oplevert met kant-en-klare boekingssuggesties tot op regelniveau. Met TriFact365 kun je per factuur minuten besparen, dus tel uit je besparing.

Geef je organisatie een concurrentievoordeel met toonaangevende Scan & Herken tegen de scherpste tarieven.

 • TriFact365 verwerkt realtime al je inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes in Twinfield. Voor elke boeking wordt ook een link naar de bijbehorende PDF meegestuurd naar de administratie.
 • Klanten en leveranciers kunnen eenvoudig worden aangemaakt of gewijzigd in TriFact365, waarna deze ook realtime worden aangemaakt of gewijzigd in Twinfield.
 • Boekingen kunnen direct in de juiste valuta ingeboekt worden. Twinfield rekent de bedragen automatisch om in de basisvaluta van de administratie.
 • Facturen kunnen eenvoudig over meerdere periodes gespreid worden met de optie 'Transitorische boeking'.

Vertrouwd door meer dan 20.000 bedrijven

Plantsome werkt met TriFact365 Scan & Herken software
Logo Tiqets
Logo Crowe Foederer voor Exact Online Scan & Herken software
YourSurprise voor Exact Online Scan & Herken software
Bamboek

Zelf de plug-in van TriFact365 voor Twinfield ervaren?

Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag met Scan en Herken voor Twinfield