Exact Online Scan en Herken software, powered by TriFact365

Ontdek ook voor Exact Online dé makkelijkste Scan en Herken software. In no-time verwerk je alle facturen en bonnen razendsnel. Wist je dat TriFact365 de meeste 5 sterren waarderingen heeft van alle 800 Exact Online App Center koppelingen? 

pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 17.000 organisaties werken al met TriFact365
Exact Online

Slimme uitbreiding

Ons platform biedt bedrijven, non-profit organisaties en accountants slimme functies en uitbreidingen voor Exact Online.

Innoveer sneller

Benut de nieuwste technieken, zoals realtime regelherkenning. Met slimme innovatie bespaar je extra tijd.

Ga snel live

Ontdek binnen een paar minuten de makkelijkste Scan en Herken van Europa. Bespaar vandaag nog tijd en geld.

Officieel Exact Online partner

Officieel partner voor Exact Business Software betekent dat de koppeling met TriFact365 is gecertificeerd. Als partner van Exact Online staat TriFact365 op het Exact App Center en mogen we met alle ruim 500.000 administraties koppelen. Onze Scan & Herken integratie met Exact Online is diepgaand en automatiseert binnen een paar minuten je administratie(s) waardoor je tijd & geld bespaart.

Wil je zien hoe eenvoudig het is om met TrIFact365 aan de slag te gaan? Bekijk dan de video hiernaast.

“Voor onze klanten omarmen wij nieuwe technieken om de financiële processen nog soepeler te laten verlopen. Naast de 100% factuurherkenning biedt TriFact365 ons ook een prima klantenservice. De vragen en wensen van mijn collega’s worden snel en op prettige wijze beantwoord.”

Dirk Krol, Krol Wezenberg Accountants

Vrouw achter computer met vergrootglas bekijkt gescande facturen met loep voor Exact Online Scan en Herken.

Boekhoud efficiënter met Scan en Herken voor Exact Online

TriFact365 levert een universele Scan en Herken oplossing voor alle top 10 boekhoudpakketten, dus ook voor Exact. Dagelijks worden wereldwijd hoge volumes inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnen en declaraties aangeleverd, automatisch herkend en klaargezet als automatische journaalpost voor Exact Online.

E-mail envelop

E-mail

Monitor als webportaal voor Exact Online Scan en Herken

Webportaal

App voor iOS/Android

iOS/Android app

Laat je gebruikers facturen goedkeuren

Ontdek onze werkstromen voor het goedkeuren van facturen in Exact Online. Hiermee maak je de stap naar digitale factuurverwerking compleet.

Duimpje omhoog voor facturen goedkeuren
Duimpje omlaag voor facturen afkeuren

Benut ook push notificaties die je gebruikers een seintje geven dat ze documenten moeten beoordelen. De TriFact365 workflows voor factuurverwerking versnellen werkprocessen en bevorderen de kwaliteit van je financiële dossier.

Controlescherm in TriFact365 voor snelle invoer in Exact Online
TriFact365 mobiele app voor het invoeren van declaraties in Exact Online

Geef alle gebruikers de gratis bonnetjes app

Benut ook de kracht van onze gratis bonnetjes app. Voeg gratis gebruikers toe van binnen én buiten je eigen organisatie. Benut ook de optionele autorisatie, alle werkstromen richt je binnen een paar minuten geheel zelfstandig in.

Stap 1. Foto maken

Het indienen van declaraties is gemakkelijk met TriFact365 App. Je scant bij voorkeur met je smartphone een bon en geeft optioneel een omschrijving mee, waarna een automatische workflow start.

Stap 2. Goedkeuren (optioneel)

Als manager of budgethouder autoriseer je declaraties eenvoudig met de TriFact365 app of via de TriFact365 webportal. Handige meldingen geven je een seintje wanneer het tijd is om in actie te komen.

Stap 3. Automatische journaalpost

In TriFact365 staan alle geautoriseerde declaraties binnen een paar tellen gereed als boekingsvoorstel naar Exact. De betaling van de declaraties kun je eenvoudig via de betaalbatch in Exact naar de gekoppelde bankrekeningen overmaken.

Scan & Herken integreer je eenvoudig met Exact Online

Het maakt niet uit of je  met Exact Boekhouden of met Exact Accountancy werkt. De TriFact365 koppeling leg je zelfstandig en binnen een paar minuten. De integratie is krachtig en werkt naar beide kanten real-time omdat gebruik wordt gemaakt van de Exact Rest API.

Open je TriFact365 voor de eerste keer opent dan start meteen een intuïtieve werkinstructie die je begeleidt bij het realiseren van de koppeling. Kom je er zelfstandig niet uit? Geen probleem, TriFact365 biedt voor alle Exact Online gebruikers gratis support, dus ook voor het leggen van de koppeling.

Gegevensuitwisseling met Exact Online

 • Financiële boekingen
 • Grootboekrekeningen en dagboeken
 • Kostenplaatsen en -dragers
 • Relatiebeheer
 • Vreemde valuta en wisselkoersen
 • Kredietbeheer
 • Cashflows
 • Crediteurenbeheer
 • Administratiebeheer en documentbeheer

“Ik vind het erg fijn dat wanneer er geboekt moet worden op een nieuwe crediteur of debiteur, TriFact365 een voorstel presenteert. Dit scheelt mij veel tijd aangezien ik niet alle gegevens van de crediteur/debiteur handmatig in hoef te vullen”.

Marion Mulkens, Spijker Accountancy

Voordelen voor Exact Online gebruikers

TriFact365 biedt een aanleverportaal voor alle zakelijke documenten met gratis uploadgebruikers. Je kunt gebruikers toevoegen van binnen en buiten je eigen organisatie. Concreet kun je dus met leveranciers, klanten of bijvoorbeeld je accountants of boekhouder afspraken maken voor het aanleveren en eventueel inzien van documenten. Slimme functionaliteit voor Exact Online die maximaal tijd bespaart, dat is waar het bij TriFact365 om draait. Zo bespaart TriFact365 ook veel tijd (en geld) met de slimme Workflows voor het autoriseren en procureren van facturen of overige documenten. Blokkeren of deblokkeren voor betaling, ook geen probleem. Van Corporate tot ZZP’er bespaar je tijd met de Workflows van TriFact365. Verder bespaar je heel veel tijd besparen met de zelflerende automatische boekingsvoorstellen van TriFact365, waarvoor we in Nederland de hoogste gebruikerswaardering behalen voor alle top 10 boekhoudpakketten. No Hands Accounting is ons specialisme! Accountantskantoren kunnen met TriFact365 snel en supernauwkeurig facturen inboeken. Kortom, alle arbeidsintensieve processen rondom je factuurverwerking automatiseer je met TriFact365. Profiteer ook van TriFact365 als trechter voor je boekhoudpakket en bespaar direct tijd en geld!

Wil je meer informatie over de voordelen voor Exact Online? Ik praat je graag even bij.

Rick Spek Sales TriFact365

Rick Spek, Sales Consultant TriFact365

 • Debiteuren en crediteuren kunnen eenvoudig worden aangemaakt of gewijzigd in TriFact365, waarna deze ook realtime worden aangemaakt of gewijzigd in Exact Online.
 • Boekingen kunnen direct in de juiste valuta ingeboekt worden. Exact Online rekent de bedragen automatisch om in de basisvaluta van de administratie.
 • Facturen kunnen eenvoudig over meerdere periodes gespreid worden met de optie 'Transitorische boeking'.
 • Facturen kunnen geblokkeerd voor betaling ingeboekt worden. Na goedkeuring wordt de boeking vrijgegeven voor betaling in Exact Online.
 • Per factuur kan de audit trail automatisch als extra PDF meegestuurd worden naar Exact Online.

Meer info over de koppeling tussen TriFact365 en Exact Online?

Whitepaper TriFact365 voor Exact Online Scan Herken Software

Hoe werkt Scan & Herken voor Exact?

Allereerst verzamel je met het aanleverportaal van TriFact365 alle boekingsstukken, hiertoe heb je 3 mogelijkheden via portaal (1), e-mail (2) en/of mobiele app (3). Vervolgens gaat onze webapplicatie voor je aan de slag met slimme OCR (optical character recognition) en zelflerende algoritmen, waarna binnen enkele seconden een boekingsvoorstel volgt.

Met 1 klik maak je nieuwe relaties aan. Wijzigen van relaties is ook eenvoudig in TriFact365, alle aanpassingen zijn meteen beschikbaar in Exact.

Facturen blokkeer je eenvoudig voor betaling. Na goedkeuring in TriFact365 zijn facturen direct in Exact vrijgegeven.

Facturen boek je gespreid over verschillende periodes met de optie ‘Transitorische boeking‘.

Natuurlijk verwerkt TriFact365 ook internationale facturen zodat je ook in vreemde valuta sneller boekt.

Breid je bedrijf internationaal uit met Scan en Herken voor Exact Online

TriFact365 is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans en Spaans, deze talen sluiten perfect aan bij de landen waar Exact business software beschikbaar is. In het buitenland werken al flink wat dochterbedrijven van onze klanten met TriFact365. Heeft jouw organisatie ook vestigingen in het buitenland dan werken deze precies op dezelfde manier zoals je in Nederland met ons gewend bent.

Hoge waardering van Exact Online gebruikers

Wist je dat TriFact365 voor Exact én alle overige top 10 boekhoudpakketten in Nederland de meeste 5-sterren referenties behaalt? Ook als je kijkt in het Exact Online App Center dan zie je dat TriFact365 de beste beoordelingen ontvangt. Ga maar eens in het Exact Online App Center en selecteer de optie “best beoordeeld” – en bekijk dan de 5 sterren referenties. 

5 sterren referenties voor Exact Online Scan en Herken

Steven Sharifi, Exact Online app center, 5-12-2020

"We are using Trifact for more then 2 years and are very satisfied. It is a powerful software, very friendly in use and easy to learn. Great helpdesk. TriFact365 is the best product in the market today."

Bekijk alle reviews in het Exact Online App Center

Vertrouwd door meer dan 20.000 organisaties

Snel aan de slag met Scan en Herken voor Exact Online

Start gratis

Direct na de aanvraag kan je met TriFact365 aan de start

Koppel met Exact Online

Binnen 1 minuut koppel je met Exact Online

Verwerk 250 facturen gratis

Maximaal 30 dagen alle functies gratis.

Sluit je abonnement af

Tevreden? Benut de scherpste Scan en Herken tarieven.

Ervaar de makkelijkste Scan en Herken

Versnel jij ook je Exact boekhouding?