Exact Online koppeling met TriFact365

De TriFact365 koppeling verwerkt alle facturen en bonnen razendsnel naar Exact Online.

pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 17.000 organisaties werken al met TriFact365

Waarom zijn TriFact365 en Exact partners?

TriFact365 helpt bedrijven, non-profit organisaties, accountants en boekhouders met de verwerking van declaraties, inkoopfacturen en verkoopfacturen in Exact Online. Vanaf de start van het Exact App Center is TriFact365 al gekoppeld. Ruim 19.000 organisaties werken al met de digitale documentverwerking van TriFact365.

Vrouw achter computer met vergrootglas bekijkt gescande facturen met loep voor Exact Online

TriFact365 Scan en Herken

TriFact365 is een universele Scan en Herken oplossing voor voor zakelijke documenten die met de administratie te maken hebben. Dagelijks worden wereldwijd hoge volumes inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnen en declaraties aangeleverd en verwerkt naar Exact Online.

Aanlevering van documenten vindt plaats via e-mail, webportaal of iOS/Android app.

TriFact365 Factuurverwerking

TriFact365 is ook een aanlever- en documentenportaal voor facturen, bonnetjes en overige documenten. Slimme werkstromen voor het goedkeuren van facturen & declaraties maken de stap naar volledige digitale factuurverwerking compleet.

Handig daarbij zijn push notificaties die gebruikers een seintje geven dat ze documenten moeten beoordelen. De TriFact365 workflows voor factuurverwerking versnellen werkprocessen en bevorderen de kwaliteit van je financiële dossier.

Controlescherm in TriFact365 voor snelle invoer in Exact Online
TriFact365 mobiele app voor het invoeren van declaraties in Exact Online

TriFact365 Digitaal Declareren

Volledig digitaal declareren doe je met onze mobiele app. Autoriseer met één swipe of klik bonnetjes en declaraties. Werk waar gewenst met meerdere autorisatielagen, werkstromen richt je binnen een paar minuten geheel zelfstandig in. Bevorder het nieuwe werken óók in jouw organisatie. Benut de kracht van de TriFact365 bonnetjes app voor Exact Online.

Integratie Exact Online – TriFact365

 • Financiele boekingen
 • Grootboekrekeningen en dagboeken
 • Kostenplaatsen en -dragers
 • Relatiebeheer (aanmaken en bewerken van crediteuren en debiteuren)
 • Vreemde valuta en wisselkoersen
 • Kredietbeheer
 • Cashflows (voor het blokkeren en deblokkeren van facturen voor betaalopdrachten)
 • Crediteurenbeheer
 • Administratiebeheer en documentbeheer
Zakenman toont API koppeling voor krachtige data integratie met Exact Online

Voordelen van TriFact365 voor Exact Online gebruikers

TriFact365 biedt een aanleverportaal voor alle zakelijke documenten met GRATIS uploadgebruikers. Je kunt gebruikers toevoegen van binnen en buiten je eigen organisatie. Concreet kun je dus met leveranciers, klanten of bijvoorbeeld je accountants of boekhouder afspraken maken voor het aanleveren en eventueel inzien van documenten. Slimme functionaliteit voor Exact Online die maximaal tijd bespaart, dat is waar het bij TriFact365 om draait. Zo bespaart TriFact365 ook veel tijd (en geld) met de slimme Workflows voor het autoriseren en procureren van facturen of overige documenten. Blokkeren of deblokkeren voor betaling, ook geen probleem. Van Corporate tot ZZP’er bespaar je tijd met de Workflows van TriFact365. Verder bespaar je heel veel tijd besparen met de zelflerende automatische boekingsvoorstellen van TriFact365, waarvoor we in Nederland de hoogste gebruikerswaardering behalen voor alle top 10 boekhoudpakketten. No Hands Accounting is ons specialisme! Accountantskantoren kunnen met TriFact365 snel en supernauwkeurig facturen inboeken. Kortom, alle arbeidsintensieve processen rondom je factuurverwerking automatiseer je met TriFact365. Profiteer ook van TriFact365 als trechter voor je boekhoudpakket en bespaar direct tijd en geld!

Wil je meer informatie over de voordelen voor Exact Online? Ik praat je graag even bij.

Rick Spek Sales TriFact365

Rick Spek, Sales Consultant TriFact365

 • Aanlever- en Documentenportaal
 • Voor alle Facturen, Bonnetjes en overige Boekingsstukken
 • GRATIS aanlevergebruikers!
 • Slimme AutorisatieFlows
 • Autorisatie- en procuratiegebruikers kosten slechts EUR 2,50
 • Digitaal Declareren met de App
 • GRATIS App gebruikers!
 • Nr 1. Factuurherkenning van Nederland
 • Binnen een paar seconden nauwkeurige boekingsvoorstellen
 • Zelflerend en herkent tot op regelniveau!
 • Met 1 klik inboeken in je administratie
 • Forse tijd- en kostenbesparing voor alle Exact Online gebruikers!

Wat is Exact Online?

Exact Online is gestart in 2005 en is in Nederland marktleider op het gebied van MKB boekhoudsoftware. Het Exact App Center bevat een ruim aanbod van koppelingen zodat je Exact eenvoudig koppelt met software waar je graag mee werkt. TriFact365 is direct vanaf de start in 2013 zeer betrokken bij het App Center en heeft als één van de eerste softwarepartners een koppeling met Exact Online gelegd en dat was meteen een succes. De koppeling met Exact Online is de laatste jaren door TriFact365 steeds verder verdiept, zodat nu ook complexe factuurprocessen steeds verder worden geautomatiseerd.

Wist je dat TriFact365 de meeste 5 sterren waarderingen heeft van alle 800 Exact Online App Center koppelingenMeer TriFact365 voordelen voor Exact.

Koppel TriFact356 software eenvoudig met je boekhoudpakket

Alle logo's van boekhoudpakketten waarmee TriFact365 koppelt

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!