Kassabonnen app – 8 voordelen om sneller te groeien

Nu corona op z’n retour is gaan we zakelijk steeds vaker op pad. Onkosten betaal je natuurlijk met telefoon, zakelijke bankpas of creditcard, maar wat doe je vervolgens met de kassabon die uit de betaalterminal komt? Precies, die digitaliseer je meteen met dé kassabonnen app.

Betaling met de mobiele app en ontvangst van de kassabon
Zakelijk betaal je natuurlijk digitaal, maar wat doe je met de kassabon?

Ontdek de voordelen van de TriFact365 app

Wil je graag processen verbeteren? Hieronder vind je 8 voordelen waarmee je organisatie efficiënter kassabonnen verwerkt.

2 vrouwen scannen een kassabon met de kassabonnen app van TriFact365
Zakelijke kassabonnen scan je met de TriFact365 app

Voordeel 1. Betere boekhouding door directe digitalisering

Als je kassabonnen direct fotografeert dan heb je aan het einde van de maand geen last meer van verfrommelde of ontbrekende kassabonnen in je boekhouding.

Voordeel 2. Altijd up-to-date processen

Scan je kassabonnnen bij ontvangst dan heb je als voordeel dat alle administratieve processen meteen starten. Hierdoor is je administratie actueler en heb je minder last van drukte rond de BTW-aangifte.

Voordeel 3. Tijdbesparing door automatische journaalposten

Binnen enkele seconden stelt TriFact365 een automatische journaalpost voor. Heb je bij de HEMA iets gekocht, dan presenteert TriFact365 de crediteur HEMA met passend boekingsvoorstel.

Voordeel 4. Digitaal goedkeuren van kassabonnen

Optioneel kun je Workflows instellen voor het autoriseren of procureren van kassabonnen. Hiermee kunnen managers de aangeleverde documenten digitaal goedkeuren via app of TriFact365 portal.

Voordeel 5. Betaal alleen voor gebruik met onbeperkt gratis gebruikers

In de TriFact365 app kan je gratis en onbeperkt gebruikers toevoegen. Je kunt dus iedereen in je organisatie toevoegen en betaalt alleen voor gebruik. Handig dus voor alle medewerkers!

Voordeel 6. Eenvoudig taken verdelen met je boekhouder

Bepaal samen met je boekhouder de taakverdeling. Laat bijvoorbeeld je boekhouder de automatische journaalposten controleren. Ook is het mogelijk om met 4-ogen principe te werken.

Voordeel 7. Kassabonnen omzetten naar PDF

Bij digitaliseren van de kassabon wordt automatisch een PDF gegenereerd. Deze wordt samen met de journaalpost als bijlage aangeboden aan je gekoppelde boekhoudsoftware.

Voordeel 8. Een digitaal archief voor de bewaartermijn van de belastingdienst

Na export van de journaalpost naar het boekhoudpakket wordt de kassabon opgenomen in het digitale archief van TriFact365. Alle documenten worden daar digitaal bewaard zolang je klant bent.

Groei sneller met de kassabonnen app

Per saldo bespaar je tijd en kosten waardoor je beter concurreert. De vrijgekomen middelen kan je herinvesteren en benutten om sneller te groeien. Digitalisering van administratieve processen met verhoogt de slagkracht van je bedrijf.

Wil je meer weten over de specifieke functies?

Bekijk alle functies van onze mobiele app.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen