Hallo, hoe kunnen we je helpen?

Support > Aanleveren, uploaden en archiveren > Document(en) niet in Werkvoorraad

Document(en) niet in Werkvoorraad

Het kan voorkomen dat na het uploaden via e-mail, portal of de mobiele account een document niet in Werkvoorraad staat. Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn:

E-mail

Controleer of de verstuurde e-mail is ontvangen in de Mailbox van TriFact365. Mogelijk is de e-mail in zijn geheel niet ontvangen. Controleer dan of de e-mail de mailserver van de verzender heeft verlaten. Het is ook mogelijk dat de bijlage niet verwerkt kon worden. Open dan de details (Vergrootglas) van de ontvangen e-mail en kijk welke foutmelding er voor heeft gezorgd dat het document niet verwerkt kon worden.

Mobiele app

Staat de foto in de Uploadhistorie? Als dit niet het geval is dan is de foto niet verstuurd vanuit de mobiele app en niet opgenomen in Werkvoorraad. Maak in dit geval een nieuwe foto en verstuur deze opnieuw via de mobiele app.

Portal

Wanneer een document niet verwerkt kan worden als deze wordt geüpload in de portal dan wordt vaak direct een foutmelding gegeven. Op basis van de foutmelding kan worden bepaald wat de oorzaak is van het niet kunnen verwerken van het document.

Uitval

Het kan ook voorkomen dat een document op een later moment uitvalt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Klik voor meer informatie over Uitval hier.