Support > Autoriseren en procureren / Beheer en instellingen > Procuratie-instellingen: Inboeken voor procuratie

Procuratie-instellingen: Inboeken voor procuratie

Let op!

Zorg dat er GEEN facturen met de status Procureren zijn voordat je deze functie aanzet!

Als je procuratiewerkstromen hebt ingesteld, kun je er ook voor kiezen om boekingen alvast te boeken voor procuratie. Zet dan bij Instellingen (tandwiel) > Administraties een vinkje bij Inboeken voor procuratie bij de betreffende administratie en klik op Opslaan. Lees hieronder hoe dit werkt voor de verschillende boekhoudpakketten.

King Anywhere, King Business Software, SnelStart, Visma eAccounting
Wanneer je Inboeken voor procuratie aanzet worden de boekingen alvast geboekt voor procuratie. De betalingen worden NIET geblokkeerd.

Vinkje "inboeken voor procuratie' in het scherm 'Administraties' waarmee je per administratie kan aangeven of inboeken voor procuratie ingeschakeld of uitgeschakeld moet worden.