Support > Beheer en instellingen > Administratie-instellingen

Administratie-instellingen

Er zijn verschillende administratie-instellingen beschikbaar die het verwerken van facturen nog sneller en eenvoudiger maken. Ga hiervoor naar Instellingen (tandwiel) Administraties.

Hier vind je als eerste een overzicht met alle administraties die toegevoegd zijn aan jouw TriFact365-omgeving.

• Mailbox: In de kolom Mailbox vind je het e-mailadres van de administratie voor het aanleveren van documenten. Je kunt het e-mailadres eenvoudig kopiëren door op het kopieer-icoontje te klikken aan de rechterkant van de kolom.
  • Koppeling: In deze kolom wordt de omschrijving van de bovenliggende koppeling getoond.

Daarnaast kun je met behulp van de vinkjes de functies voor Procuratie, Inboeken voor procuratie en E-mailherinnering activeren voor de betreffende administratie.

Lijst van administraties in TriFact365

Dubbelklik op de administratie om meer administratie-instellingen te bekijken/verrichten. Afhankelijk van het boekhoudpakket waarmee je werkt, zijn er verschillende tabbladen en instellingen beschikbaar.

Administratiegegevens
Op dit tabblad vind je de basisgegevens van de administratie, zoals de Omschrijving, Code en voor sommige boekhoudpakketten ook het BTW-nummer, KvK-nummer en/of IBAN-nummer.

Je kunt de volgende acties uitvoeren:

Gebruikers
Op dit tabblad kun je de Gebruikers beheren die toegang hebben tot de betreffende administratie.

Instellingen
Op dit tabblad vind je de volgende instellingen:

Uploadinstellingen

Boekingsinstellingen

Procuratie-instellingen

Periode-datumtabel
Op dit tabblad vind je de boekjaren en periode-instellingen die zijn geïmporteerd uit jouw administratie. Meer informatie:

Stamgegevens
Als laatste kun je onder Stamgegevens de tabbladen BTW-codes en Dagboeken (of Balansrekeningen) raadplegen.