Specialisatie en controle maakt van Cappon Tax Consultants en TriFact365 een goede match 

Cappon Tax Consultants houdt zich bezig met fiscaal advies, verzorgen van belastingaangiften, salarisadministratie alsmede overige financiële- en administratieve ondersteuning voor expats en bedrijven die grensoverschrijdend wonen en werken. Hun reputatie is in de afgelopen 30 jaar zorgvuldig opgebouwd en ze hebben inmiddels een bekende naam binnen een specifieke niche, met een goede positie in het expatnetwerk. Sinds oktober 2023 heeft Cappon Tax Consultants haar diensten verder uitgebreid en is hiermee onderdeel geworden van de Cappon Group. Nu bieden ze ook verzekeringen, hypotheken en mediation aan. Kortom een echte one-stop-shop! 

Een vrouw kijk naar een opstijgend vliegtuig met haar telefoon in de hand.

Niche 

Christien is de eigenaar en haar specialiteit ligt in (internationaal) fiscaal advies. Het werken met een specifieke niche heeft verschillende voordelen. Cappon Tax Consultants heeft zeer specifieke kennis opbouwd waardoor ze hun klanten extra meerwaarde kunnen bieden. Daarnaast biedt het feit dat Cappon Tax Consultants altijd onderling probeert contact te leggen binnen haar netwerk een welkome aanvulling voor veel ondernemers, “we denken graag in mogelijkheden en oplossingen en versterken op deze manier ook graag het netwerk en onderlinge relaties van onze klanten”. 

Tevredenheid 

De accountmanagers die verantwoordelijk zijn voor de administratieve processen, hebben ervaring met zowel het Exact Online scan- en herkenpakket als met TriFact365 en kunnen goed onder woorden brengen wat de sterke punten van verschillende oplossingen zijn en in welke gevallen TriFact365 hun voorkeur geniet. Zij ervaren TriFact365 als een aanvulling op hun reeds beschikbare oplossingen, gemakkelijk, rechttoe-rechtaan en betrouwbaar. Dit zorgt dan ook voor tevredenheid bij hun klanten. 

“We denken graag in mogelijkheden en oplossingen en versterken op deze manier ook het netwerk en de onderlinge relaties van onze klanten” 

Betrouwbaarheid 

Ook hun boekhoudsysteem Exact Online heeft uiteraard de mogelijkheid om de facturen van klanten automatisch te laten boeken. In enkele gevallen gaat de voorkeur uit naar TriFact365 en daarbij worden met name de goede herkenning en betrouwbare prestaties zonder complicaties genoemd. 

Controle 

Wat betreft het boeken van de vele administraties doen ze alles in house. De klant levert alleen zijn facturen, bonnen en bankafschriften aan, echter is een goede samenwerking tussen accountmanager en relatie zeer belangrijk!

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen