Storage Share BV deelt een voorliefde met TriFact365 voor innovatieve factuurverwerking

Al ruim zes jaar biedt Storage Share een unieke oplossing voor mensen die op zoek zijn naar opslagruimte. Uit hun aanpak spreekt evenveel eenvoud als doeltreffendheid: bestaande gebouwen worden omgebouwd tot opslagfaciliteiten, verspreid over heel Nederland. Met meer dan 50 locaties is Storage Share erin geslaagd om op te vallen in een markt waar traditionele partijen zich vaak concentreren op grote gebouwen in stedelijke gebieden. Dankzij TriFact365 kunnen ze efficiënter facturen verwerken en een helder financieel overzicht behouden.

Twee mensen brengen spullen naar Storage Share. Voor de interne processen maakt Storage Share gebruik van de innovatieve factuurverwerking van TriFact365.
Storage Share onderscheidt zich door mede dankzij de innovatieve factuurverwerking van TriFact365 continu hun diensten te verbeteren.

Gebruiksvriendelijk en simpel

Een van de kenmerken die Storage Share onderscheidt, is hun toewijding aan klantgemak en -veiligheid. Hoewel hun opslagruimtes onbemand zijn, zijn ze zeker niet onbeheerd. Via een innovatieve app of een simpel telefoontje kunnen klanten zelfstandig toegang krijgen tot hun opslagruimte. Bovendien zorgt Storage Share voor continue camera-beveiliging en regelmatig surveillerende medewerkers, waardoor klanten met een gerust hart ook hun waardevolle spullen kunnen opslaan.

Originele aanpak

Een andere kracht van Storage Share is hun originele aanpak. Door leegstaande kantoorgebouwen te transformeren tot opslagfaciliteiten, geven ze nieuw leven aan bestaand vastgoed. Het bedrijf, onder leiding van Julian Doorten en Niels van Eck, heeft ook een sterke nadruk gelegd op automatisering en financiële efficiëntie, waarbij ze gebruikmaken van innovatieve software voor facturatie en financieel beheer. Ze werken nauw samen met betrouwbare partners zoals TriFact365 voor een vlotte verwerking van facturen en een helder overzicht van de financiële situatie per locatie en kostenplaats.

Nieuwe locaties

Het streven naar perfectie en klanttevredenheid blijft een belangrijke drijvende kracht achter Storage Share. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties en tonen hun toewijding aan het bieden van gemak en betrouwbaarheid. Zelfs als dat betekent dat ze op bijzondere manieren moeten inspelen op uitdagingen en specifieke eisen van de markt.

Innovatieve factuurverwerking

Storage Share is een goed voorbeeld van hoe een bedrijf zich kan onderscheiden in een concurrerende markt. In dit geval doen ze dit door te focussen op klantgerichtheid, duurzaamheid en eenvoud. De innovatieve factuurverwerking van TriFact365 is hierbij een waardvolle toevoeging gebleken, waardoor Niels zich optimaal kan focussen op het nog verder verbeteren en uitbreiden van hun diensten.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen