AFAS declaratiesoftware

Declareer bonnetjes met onze slimme declaratiesoftware voor AFAS.

TriFact365 mobiele app

Stap 1. declaraties toevoegen

Met de TriFact365 declaratiesoftware kun je alle declaraties en bonnen eenvoudig aanleveren in een voorportaal met een live verbinding naar AFAS. Hiertoe geef je een gebruiker toegang tot de gewenste administratie met de rechten voor Toevoegen. Vervolgens kan deze gebruiker met de TriFact365 App (iOS/Android) direct aan de slag met het fotograferen van bonnetjes en declaraties en deze met 1 klik versturen.

TriFact365 workflows is een veelgebruikte add-on om ook buiten AFAS bonnetjes en declaraties digitaal te fiatteren, tegen zeer scherpe tarieven!

Stap 2. declaraties fiatteren

De keuze is aan jou, je kunt aanvullend gebruik maken van de AFAS Workflows of je kiest voor de TriFact365 werkstromen voor Autoriseren en Procureren. Slimme signalering via email of pushnotificatie in je App geeft gebruikers aan dat ze een fiattering moeten uitvoeren. Na autorisatie verschijnt automatisch de journaalpost voor AFAS.

Controlescherm in TriFact365
Robothand en mensenhand vormen hart voor AFAS

Stap 3. Declaraties journaliseren

De journaalpost voor AFAS kan op regelniveau worden verwerkt met per regel verschillende BTW-codes of je kiest voor BTW subtotalen. Met TriFact365 heb je perfecte aansluiting op AFAS Software. Na het inboeken kunnen gebruikers optioneel nog procureren waarmee je declaraties tijdelijk kunt blokkeren en na procuratie weer automatisch deblokkeert voor betaling via AFAS. Bij de journaalpost wordt ook een bijlage in PDF formaat van de declaratie meegestuurd naar AFAS, dus je digitale dossier van al je bonnetjes is naast TriFact365 ook beschikbaar in AFAS. 

AFAS declaratiesoftware: de voordelen

In TriFact365 kun je GRATIS gebruikers toevoegen die bonnetjes, declaraties en andere documenten (zoals facturen) kunnen uploaden via iOS/Android app of Webportaal. Restricties zijn niet aanwezig, je kunt dus ook gebruikers van buiten je eigen organisatie toevoegen zolang hun emailadressen in TriFact365 uniek zijn. Het TriFact365 aanleverportaal bevordert communicatie tussen accountants en klanten en is ook te koppelen met andere softwarepakketten.

Ook de optionele werkstromen voor het autoriseren en procureren van declaraties zijn zeer gewild. Naast de eenvoudige werking, iedereen kan zelfstandig starten zonder traning, is ook de scherpe prijs per gebruiker een groot verschil met AFAS en eventuele andere oplossingen. Dit komt voort uit onze passie om clouddiensten aan te bieden die beter, sneller én voordeliger zijn. Accountants en hun MKB klanten werken vanwege kostenbesparing bijzonder graag met TriFact365.

Tenslotte staat TriFact365 bij AFAS gebruikers vooral bekend om de Scan en Herken software waarmee je ook nog eens je complete factuurverwerking automatiseert. Kortom, als je alle voordelen bij elkaar optelt dan is het een simpele optelsom waardoor de prijs/kwaliteit voor AFAS gebruikers attractief is. 

Alle voordelen ervaren van AFAS declaratiesoftware?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!