E-facturen in AFAS voor snelle digitale factuurverwerking.

Toonaangevende verwerking van E-facturen in AFAS met slimme Workflows en de Nr 1. Scan en Herken van Nederland.

Snel en nauwkeurig E-facturen verwerken.

Bespaar tijd met de automatische boekingsvoorstellen voor alle soorten E-facturen naar AFAS.

Screenshot TriFact365 mobiele app voor het autoriseren, procureren en uploaden van e-facturen in AFAS.

1. Aanleverportaal voor E-Facturen

TriFact365 verwerkt en accepteert E-Facturen in alle belangrijke formaten, waaronder PDF, UBL, JPG, PNG, TIFF, WORD en EXCEL. Ook papieren facturen scan je eenvoudig in en lever je eenvoudig digitaal aan in het Documentenportaal. Automatische Workflows voor slimme Factuurverwerking starten direct na ontvangt van een document.

2. Factuurverwerking met Autorisatie Workflows

Digitale Workflows van TriFact365 zijn een perfecte aanvulling op AFAS Software voor iedere organisatie die processen efficiënt wil inrichten. Met onze autorisatie- en procuratiegebruikers kun je via Mobiele App of Webportaal documenten goedkeuren. De Workflow instellingen bepaal je zelf en zijn in een paar minuten gereed. De krachtige integratie met AFAS connectoren biedt ook de mogelijkheid om facturen te blokkeren en deblokkeren (na procuratie) in AFAS. Deze functie wordt veel gebruikt door MKB bedrijven en hun Accountants.

Screenshot van het controlescherm in de TriFact365 portal voor automatische boekingsvoorstellen bij e-factureren.
Robothand en mensenhand vormen hart voor TriFact365 en scan en herken voor e-facturen in AFAS.

3. Scan en Herken voor AFAS

Regelherkenning, vreemde valuta, groeperen op BTW code of alle afzonderlijke boekingsregels automatisch voorstellen, dat alles is geen probleem voor TriFact365 Scan en Herken software. Natuurlijk kan onze software nog veel meer. Ontdek alle voordelen van onze Scan en Herken Software voor AFAS.

De voordelen van Digitale Factuurverwerking voor AFAS gebruikers

AFAS Software heeft geen ingebouwde Scan & Herken voor inkoop- en verkoopfacturen. Wel kan AFAS standaard E-Facturen in UBL formaat ontvangen en automatisch inboeken. In de Nederlandse markt zijn UBL facturen (nog) een beperkt percentage van het totaal aantal facturen. Veruit het meest gebruikte E-factuurformaat is PDF en daar lijkt de komende jaren nog geen grote verandering in te komen.

Als oplossing levert TriFact365 voor AFAS gebruikers een alles-in-één factuurportaal waarmee je alle soorten (e-)facturen digitaliseert en verwerkt via automatische Workflows met ingebouwde Scan & Herken software.

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!