AFAS Scan en Herken software van TriFact365

Dé specialist in AFAS Scan en Herken Software

pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 17.000 organisaties werken al met TriFact365

Partner voor AFAS Scan & Herken Software

Officieel partner voor AFAS Scan & Herken Software betekent dat de koppeling met TriFact365 is gecertificeerd. Als partner zijn we jaarlijks aanwezig bij evenementen van AFAS. We geven regelmatig samen met AFAS presentaties, wellicht herken je ons van AFAS bijeenkomsten met als titel de “Boekhoudfabriek”.

Net als AFAS hechten wij ook veel waarde in het vertellen en delen van klantervaringen.

Laptop met AFAS Software logo voor partnership met TriFact365 Scan en Herken

Gebruikers waarderen AFAS Scan & Herken software

Onze toonaangevende Scan & herken software is beschikbaar voor alle AFAS gebruikers. Wist je dat TriFact365 voor alle top 10 ERP- en boekhoudpakketten in Nederland de meeste 5-sterren referenties behaalt? Ook als je kijkt in het AFAS Partnernetwerk dan zie je dat TriFact365 zeer goede beoordelingen ontvangt. Gebruikers waarderen TriFact365 vooral vanwege snelheid, eenvoud, kostenbesparing en uitstekende service.

Ook deze bedrijven werken met AccountView en TriFact365

Logo Focus4U. Klant van TriFact365 en AFAS
Logo Accountantskantoor ven den Berghe & Verdegaal. Klant van AFAS en TriFact365
Logo van Finergie Accountants & Belastingadviseurs.
Logo Verhoeve Advies
Logo 100% NL

Meer info over TriFact365 en AFAS?

AFAS Scan & herken software brochure van TriFact365

Hoe werkt onze slimme AFAS Scan & Herken Software?

De TriFact365 cloudoplossing zet je in voor digitale verwerking van facturen én bonnetjes. Naast inkoopfacturen verwerkt onze software ook verkoopfacturen naar AFAS. De formaten maken niets uit, je verwerkt net zo eenvoudig een PDF factuur als een UBL factuur. Het proces naar AFAS gaat als volgt: allereerst verzamel je met het aanleverportaal van TriFact365 alle boekingsstukken, hiertoe heb je 3 mogelijkheden via portaal (1), e-mail (2) en/of mobiele app (3). Vervolgens gaat onze webapplicatie voor je aan de slag met slimme OCR (optical character recognition) en zelflerende algoritmen, waarna binnen enkele seconden een boekingsvoorstel volgt.

Met 1 klik maak je nieuwe relaties aan. Wijzigen van relaties is ook eenvoudig in TriFact365, alle aanpassingen zijn meteen beschikbaar in AFAS.

Facturen blokkeer je eenvoudig voor betaling. Na goedkeuring in TriFact365 zijn facturen direct in AFAS vrijgegeven.

Inkoop- en verkoopfacturen kunnen ook als projectboeking gemaakt worden in AFAS.

Natuurlijk herkent en verwerkt TriFact365 ook internationale facturen zodat je ook in vreemde valuta sneller kunt boeken.

Klantverhalen van AFAS gebruikers

Klantvoorbeeld Spijker Accountants
Klantvoorbeeld Spijker Accountants

Marion Mulkens, Spijker Accountancy

“Ik vind het erg fijn dat wanneer er geboekt moet worden op een nieuwe crediteur of debiteur, TriFact365 een voorstel presenteert. Dit scheelt mij veel tijd aangezien ik niet alle gegevens van de crediteur/debiteur handmatig in hoef te vullen”.

Witlox vlag als gebruiker van accountancy software

Gerard Keetels, Witlox VCS

“De kracht van TriFact365 zit in het hele factuurproces. Dus van slimme interactie met de klant voor het verzamelen van facturen tot en met de automatische boekingsvoorstellen die binnen een paar seconden klaar staan.”

Klantverhalen100% NL met AFAS Scan en Herken

Kees Kwakman, 100%NL Magazine

“Het programma werkt heel goed en de verwerking van inkoopfacturen in AFAS Profit is vrijwel meteen na goedkeuring van de factuur. Het scheelt ons heel veel tijd ten opzichte van handmatig inboeken”.

Integreer eenvoudig Scan & Herken met AFAS Software

Het maakt niet uit of je met AFAS Profit, Small Business of Accountancy Lite werkt. De TriFact365 koppeling leg je zelfstandig en binnen een paar minuten. De integratie is krachtig en werkt naar beide kanten real-time omdat gebruik wordt gemaakt van AFAS update en get connectoren.

Open je TriFact365 voor de eerste keer opent dan start meteen een intuïtieve werkinstructie die je begeleidt bij het realiseren van de koppeling. Kom je er zelfstandig niet uit? Geen probleem, TriFact365 biedt voor alle AFAS gebruikers gratis support, dus ook voor het leggen van de koppeling.

Man die lijkt op Bas van AFAS staat naast vrouw en is blij met TriFact365 Scan en Herken.
Robothand en mensenhand vormen hart namens AFAS gebruikers voor TriFact365 Scan en Herken.

De voordelen van TriFact365 Scan & Herken voor AFAS gebruikers

TriFact365 software levert toonaangevende nauwkeurigheid in Scan & Herken. Onze cloudportal verwerkt facturen bloedsnel. Alle facturen worden met slimme OCR software (Scan & Herken) binnen enkele seconden omgezet in een journaalpost. Ook complexe facturen met 600 boekingsregels worden door onze zelflerende algoritmen tot op regelniveau verwerkt.

Tot slot bieden we al jaren de scherpste Scan & Herken tarieven van Nederland, zodat iedere organisatie laagdrempelig de voordelen kan benutten. Wanneer start jij met het versnellen van je AFAS administratie(s)?

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!