Digitaal Declareren in Exact Online met de Declaratiesoftware van TrIFact365

Slimme declaratiesoftware voor het digitaal declareren in Exact Online. Versnel de verwerking van bonnetjes met declaratie app voor Exact Online!

Hoe werkt digitaal declareren?

Digitaal declareren is het proces waarbij bonnetjes en/of declaraties in een gedigitaliseerde werkstroom worden verwerkt. Ook papieren bonnetjes en declaraties kunnen met een smartphone of scanner eenvoudig worden omgezet naar digitaal formaat en vervolgens toegevoegd aan de digitale werkstroom.

Screenshot van TriFact365 mobiele app voor het digitaal declareren.

Stap 1. Declaraties indienen

Het indienen van declaraties is gemakkelijk met TriFact365 App. Je scant bij voorkeur met je smartphone een bon en geeft optioneel een omschrijving mee. Vervolgens neemt de slimme bonnetjesherkenning van TriFact365 de benodigde gegevens mee voor het automatische boekingsvoorstel.

Optioneel heb je ook nog de mogelijkheid om werkstromen in te richten, waarmee de bevoegde medewerker of manager declaraties automatisch voor fiattering krijgt toegewezen.

Stap 2. Declaraties Autoriseren

Als manager of budgethouder autoriseer je declaraties eenvoudig met de TriFact365 App of via de TriFact365 webportal. Handige meldingen geven je een seintje wanneer het tijd is om in actie te komen. Na het autoriseren wordt de declaratie klaargezet als boekingsvoorstel voor Exact.

Screenshot van het controlescherm in TriFact365 voor het digitaal declareren en autoriseren van bonnetjes en declaraties.
Robothand en mensenhand vormen hart voor TriFact365 en het digitaal declareren en automatisch inboeken in Exact.

Stap 3. Declaraties inboeken in Exact

In het webportaal van TriFact365 staan alle geautoriseerde declaraties binnen een paar tellen gereed als boekingsvoorstel naar Exact. De betaling van de declaraties kun je eenvoudig via de betaalbatch in Exact naar de gekoppelde bankrekeningen overmaken. Optioneel heb je dan nog de mogelijkheid om declaraties te procureren, dit is het goedkeuren na het boekingsvoorstel waarbij je de optie hebt om te blokkeren en deblokkeren voor betaling in Exact.

Digitaal Declareren van TriFact365 voor alle organisaties

TriFact365 is een eenvoudig en doeltreffend declaratiesysteem en is geschikt voor alle type organisaties zoals ZZP’ers, MKB, Non-Profit en hun Accountants. Kies jij ook voor declaratiesoftware met ingebouwde Scan & Herken?

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!