TriFact365 Factuurverwerking voor Exact

Digitale factuurverwerking met aanleverportaal, Scan & Herken en declaratie app voor Exact.

In 3 stappen naar volledige digitale factuurverwerking in Exact

Robothand en mensenhand vormen hart voor AFAS

Stap 1. Aanleverportaal

Alle facturen en overige boekingsdocumenten kun je voortaan moeiteloos verzamelen naar het aanleverportaal van TriFact365.  Je kunt (1) alle facturen automatisch doorsturen naar je TriFact365 mailbox, of je kiest ervoor om (2) facturen te uploaden vanaf je verkenner (PC) of (3) je benut de TriFact365 Mobile App (iOS / Android). Na ontvangst van de factuur start TriFact365 Workflows automatisch.

Stap 2. Approval Workflows

Workflows bepalen automatisch welke route een factuur doorloopt. Zo kun je optioneel facturen laten goedkeuren, wij noemen dat autoriseren of procureren. De diepgaande integratie is krachtig. TriFact365 bevat 10 verschillende lagen (niveau’s) zodat je in elke situatie voldoende diepgang tot je beschikking hebt. Je kunt ook meerdere gebruikers tegelijk een signaal versturen waarbij ze verplicht of optioneel een factuur moeten fiatteren. Een veelgebruikte optie is het blokkeren en vrijgeven voor betaling van facturen naar de betaalbatch in Exact.

TriFact365 mobiele app
Robothand en mensenhand vormen hart voor AFAS

Stap 3. Scan & Herken

Het automatische boekingsvoorstel staat bij TriFact365 binnen een paar seconden gereed. Tot op regelniveau en met hoge nauwkeurigheid geeft TriFact365 een boekingssuggestie aan voor: leverancier, factuurnummer, factuurdatum, vervaldatum, periode, dagboek, vreemde valuta, creditfactuur, transitorisch boeken, grootboekrekening, kostenplaats, kostendrager, project, btw-code en bedrag(en). Factuur & bijlage kun je dus met 1 klik verzenden naar Exact waar deze als boeking wordt geregistreerd.

Wat zijn de voordelen van Digitale Factuurverwerking in Exact?

Het aanleverportaal van TriFact365 vereenvoudigt de complete facturenstroom. De slimme werkstromen om facturen te verzamelen kunnen met iedere situatie omgaan. Het maakt niet uit een factuur rechtstreeks vanuit de leverancier wordt aangeleverd in de TriFact365 mailbox of dat je er zelf nog een mailbox tussenzet.

Accountants en boekhouders besparen niet alleen tijd met het verzamelen van facturen, óók kunnen ze voortaan werkstromen met digitale notificaties inzetten zodat ze collega’s niet meer via e-mail, telefonisch of bij het koffiezetapparaat hoeven te herinneren dat facturen klaar staan om goed te keuren. De bewezen kracht voor iedere organisatie die met TriFact365 werkt zit ook in de tijdsbesparing die Scan & Herken oplevert met kant-en-klare boekingssuggesties tot op regelniveau. Met TriFact365 kun je per factuur minuten overtypen besparen, dus tel uit je besparing. Kies jij ook voor maximale tijdsbesparing met TriFact365?

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!