Digitale Declaraties voor SnelStart

Met TriFact365 verwerk je digitale declaraties in een handomdraai.

Hoe verwerk je Digitale Declaraties?

Herken je het tijdsintensieve proces waarbij maandelijks declaraties uit alle hoeken van je organisatie worden verzameld? Wat als je bonnetjes en declaraties meteen digitaliseert op het moment dat je de kosten maakt? De slimme app van TriFact365 regelt dit voor je!

Screenshot van TriFact365 mobiele app voor Snelstart Digitale Declaraties

1. Digitale Declaraties verzamelen

Het verzamelen van declaraties komt eigenlijk neer op het verplichten van digitalisering op het moment dat uitgaven worden gedaan. Met de TriFact365 App scan je eenvoudig alle papieren bonnetjes en documenten naar digitaal formaat waarna ze automatisch worden opgepakt door een automatische workflow. Heb je al digitale declaraties, dan kun je deze aanleveren via e-mail of uploaden in de TriFact365. Dagelijks ontvangt TriFact365 hoge volumes declaraties van SnelStart gebruikers.

2. Digitale Declaraties met 1 klik goedkeuren

Managers en budgethouders kunnen met TriFact365 met 1 klik declaraties goed- of afkeuren. Daarbij kunnen natuurlijk ook opmerkingen worden geplaatst voor het geval je opmerkingen hebt. Afgekeurde declaraties krijgen een separate status met piepsignaal voor de verantwoordelijke gebruiker. Ontdek ook de kracht van supersnel digitaal declareren voor SnelStart!

Screenshot van controlescherm in TriFact365 voor het met 1 klik goedkeuren van digitale declaraties.
Robothand en mensenhand vormen hart voor TriFact365 en Snelstart digitale declaraties en het met 1 klik journaliseren.


3. Met 1 klik journaliseren in SnelStart

Ontvang een automatisch boekingsvoorstel waarmee je in staat bent om met 1 klik declaraties in SnelStart te boeken. Het kloppend hart van onze cloudsoftware zijn zelflerende algoritmen die ervoor zorgen dat je in een paar seconden een boekingsvoorstel ontvangt tot op regelniveau. Stop met het overtypen van data in journaalposten, benut de kracht van TriFact365 als aanvulling voor SnelStart!

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!