Hoe Euregio HabetsRoyen de begeleiding vormgaf bij hun overstap naar TriFact365 

Bij Euregio HabetsRoyen werken circa 50 medewerkers die zich onder andere bezighouden met de boekhouding, het opstellen van de jaarrekeningen en het adviseren van kleine en middelgrote bedrijven. We spreken met Corrie Bessems, teamleider boekhouding, over de keuze voor TriFact365 en hun begeleiding bij deze overstap. 

Twee Medewerkers van een slagerij staan samen met een accountant van Euregio HabetsRoyen in de slagerij

Teamleider

Corrie is Teamleider van de boekhouders. Uiteraard is ze verantwoordelijk voor een aantal administraties waarbij ze de boekhouding zelf doet. Haar kerntaak is begeleiding van medewerkers en klanten. Met name is het belangrijk om klanten te instrueren hoe te werken met de TriFact365-app en hen te wijzen op de mogelijkheden en onmogelijkheden van het e-mailen naar TriFact365.

Reviews

Corrie geeft aan dat Euregio HabetsRoyen al geruime tijd bezig is met digitalisering. Sinds vorig jaar is dat in een stroomversnelling gekomen. De aanleiding hiervoor was dat Dizzydata stopte. Door die gedwongen verandering, zijn ze op zoek gegaan naar een andere oplossing. Een taak die bij Corrie terechtkwam. Bij deze zoektocht kwamen ze – mede dankzij de goede reviews – uit bij TriFact365.

Ik vind het een eenvoudig en gebruiksvriendelijk programma. Iemand die niet zo bekend is met digitalisering, kan hier toch goed mee werken.

Ondersteuning

Deze digitaliseringsslag had natuurlijk gevolgen voor de werkwijze van de werknemers. Om haar collega’s op weg te helpen, heeft Corrie een korte digitale cursus gemaakt. Bovendien was er vanuit TriFact365 al het nodige materiaal beschikbaar. Het was haar ervaring dat iedereen aan de hand van de filmpjes van TriFact365 al aan de slag kon. Ook de gebruiksvriendelijkheid van het programma speelt daarin mee.

Controle

Nu de stap naar TriFact365 is voltooid, wil het kantoor een volgende stap maken. Hun wens is dat de boekhoudwerkzaamheden verder geautomatiseerd worden. Daardoor kunnen de medewerkers zich nog meer richten op controlewerkzaamheden. Een behoefte die TriFact365 herkent en binnenkort zullen nieuwe modules beschikbaar zijn. Automatisering staat nou eenmaal nooit stil.

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen