Administratie digitaliseren met TriFact365, maakt Strevon klaar voor volgende stap in hun groeiproces

Strevon is actief in recruitment en richt zich op omscholers tussen de 20-50 jaar die nog niet precies weten wat ze willen doen. Deze kandidaten hebben misschien geen formele opleiding genoten, maar zijn wel gemotiveerd om aan de slag te gaan. Ze zijn op zoek naar zowel nieuwe kandidaten als nieuwe klanten. Door hun recente groei, zochten ze naar kansen om de administratie te digitaliseren. Zo kwamen ze bij TriFact365 terecht.

Jongen die in dienst is van Strevon, kijkt, met een veiligheidsbril op, lachend in de camera.

Verantwoordelijkheid

Bob speelt een essentiële rol bij Strevon als hoofd van de financiële en personeelsadministratie. Hij is verantwoordelijk voor de interne administratie en dus ook voor alle processen daaromtrent. Vanwege de snelle groei van het bedrijf, is Bob naast dagelijkse werkzaamheden altijd aan het zoeken naar hoe processen efficiënter kunnen worden gedaan en het digitaliseren van de administratie. Die urgentie maakte dat Strevon heeft besloten om met TriFact365 te gaan werken.

Administratie digitaliseren

Nadat Bob kennis had gemaakt met het werken met TriFact365 bij een ander bedrijf, zag hij in die werkwijze een kans om bij Strevon ook hun administratie te digitaliseren. Een van de belangrijkste voordelen die hij benoemt, is het zelflerende aspect van het systeem. Door het inzetten van geavanceerde technologie, wordt de herkenning van facturen naarmate er meer gebruik van wordt gemaakt, steeds beter en kunnen de facturen dus sneller worden verwerkt.

“Negentig procent van de facturen kunnen zo worden doorgeboekt, maar juist die overige tien procent willen we extra aandacht kunnen geven”

Behoeften

Naast de keuze voor TriFact365, heeft Strevon ook gekeken naar andere oplossingen om hun administratie te digitaliseren. Hoewel die platformen ook werkten, voldeed TriFact365 beter aan hun behoeften. Met name op het gebied van snelheid en schaalbaarheid. Het implementeren van nieuwe systemen kan uitdagend zijn, maar Bob heeft nog altijd veel profijt van de inspanningen die hij in de beginfase heeft gedaan door de stamgegevens direct goed vast te leggen en gelooft dat deze goede voorbereiding essentieel zijn geweest voor de tijdbesparing die hij nu ervaart.

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen