Declareren in Twinfield doe je met de Nr.1 Declaratie app

Digitaal declaren in Twinfield is kinderspel met TriFact365. Jouw declaratie app voor supersnel aanleveren, goedkeuren én nauwkeurig inboeken.

In 3 stappen supersnel digitaal declareren in Twinfield

Digitaal declareren is het declaratieproces waarbij je alle bonnen en declaraties, voor zover nodig, digitaliseert en vervolgens via een gestandaardiseerde digitale werkstromen verwerkt. De papieren kassabon kan je met de TriFact365 declaratie app in een paar klikken omzetten naar digitaal formaat.

Screenshot van TriFact365 mobiele app voor het digitaal declareren.

1. Digitaal Declaraties indienen

Lever je declaratie eenvoudig aan met de TriFact365 App. Fotografeer en verstuur met je smartphone een bon (kan ook met een scanner) en geef optioneel een omschrijving mee. De ingebouwde scan en herken van TriFact365 herkent vervolgens automatisch de gegevens van de bon en presenteert een automatisch boekingsvoorstel.

Aanvullend kun je ook nog zelfstandig werkstromen inrichten, waarmee de bevoegde medewerker of manager declaraties automatisch voor fiattering krijgt toegewezen.

2. Declaraties autoriseren

Als manager of budgethouder autoriseer je declaraties eenvoudig met de TriFact365 App of via de TriFact365 webportal. Handige meldingen geven je een seintje wanneer het tijd is om in actie te komen. Na het autoriseren wordt de declaratie klaargezet als boekingsvoorstel voor Twinfield.

Screenshot van het controlescherm in TriFact365 voor het digitaal declareren en autoriseren van bonnetjes en declaraties.
Robothand en mensenhand vormen hart voor TriFact365 en het digitaal declareren en automatisch inboeken in Exact.

Stap 3. Declaraties inboeken in Twinfield

In het webportaal van TriFact365 staan alle geautoriseerde declaraties binnen een paar tellen gereed als boekingsvoorstel naar Twinfield. De betaling van de declaraties kun je eenvoudig via de betaalbatch in Twinfield naar de gekoppelde bankrekeningen overmaken. Optioneel heb je dan nog de mogelijkheid om declaraties te procureren, dit is het goedkeuren na het boekingsvoorstel waarbij je de optie hebt om te blokkeren en deblokkeren voor betaling in Twinfield.

Digitaal Declareren van TriFact365 voor alle organisaties

TriFact365 werkt supersnel voor de eindgebruiker, boekhouder en accountant. De declaratiesoftware is eenvoudig en geschikt voor alle type organisaties zoals ZZP’ers, MKB, Non-Profit, Corporates en Accountants. Naast de hoge kwaliteit en toonaangevende herkenning, kiest TriFact365 ook bewust voor een strategie met de scherpste tarieven van de Nederlandse (en Europese) markt.

Kies jij ook voor de Nr 1. Declaratie App van Nederland?

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!