TriFact365: Automatische Factuurverwerking in Twinfield

TriFact365 is de snelste en nauwkeurigste oplossing voor automatische factuurverwerking in Twinfield.

De snelste factuurverwerking voor Twinfield in 3 stappen

Robothand en mensenhand vormen hart voor AFAS

1. Facturen automatisch verzamelen

Verzamel voortaan alle facturen automatisch via een uniek TriFact365 e-mailadres. De ontvangen facturen worden direct zichtbaar in het TriFact365 Dashboard en zijn direct beschikbaar voor verdere verwerking. Na ontvangst van een factuur wordt de herkennning automatisch uitgevoerd en starten automatisch de TriFact365 Workflows.

2. TriFact365 Approval workflows: Facturen goedkeuren

Zodra een factuur aan TriFact365 is toegevoegd, wordt deze automatisch ter goedkeuring toegewezen aan de juiste gebruiker. Hiervoor heeft TriFact365 uitgebreide, zelf instelbare Approval Workflows. Goedkeuren kan met de mobiele applicatie of via de webapplicatie. Natuurlijk kun je met meerdere niveau’s werken, zodat je eenvoudig de manager als laatste van een team kunt laten goedkeuren.

TriFact365 mobiele app voor Twinfield Factuurverwerking
Robothand en mensenhand vormen hart voor TriFact365 en Twinfield Factuurverwerking

3. Facturen automatisch verwerken in Twinfield

Een goedgekeurde factuur bevat alle gegevens die in Twinfield worden verwerkt. TriFact365 geeft een nauwkeurige boekingssuggestie voor de leverancier, inclusief factuurnummer, factuurdatum, vervaldatum, grootboekrekening(en), btw-code en bedrag(en).

Wat zijn de voordelen van TriFact365 Factuurverwerking in Twinfield?

Het aanleverportaal van TriFact365 vereenvoudigt de complete facturenstroom. De slimme werkstromen om facturen te verzamelen kunnen met iedere situatie omgaan. Het maakt niet uit een factuur rechtstreeks vanuit de leverancier wordt aangeleverd in de TriFact365 mailbox of dat je er zelf nog een mailbox tussenzet.

Accountants en boekhouders besparen niet alleen tijd met het verzamelen van facturen, óók kunnen ze voortaan werkstromen met digitale notificaties inzetten zodat ze collega’s niet meer via e-mail, telefonisch of bij het koffiezetapparaat hoeven te herinneren dat facturen klaar staan om goed te keuren. De bewezen kracht voor iedere organisatie die met TriFact365 werkt zit ook in de tijdsbesparing die Scan & Herken oplevert met kant-en-klare boekingssuggesties tot op regelniveau. Met TriFact365 kun je per factuur minuten besparen, dus tel uit je besparing!

TriFact365 levert de SNELSTE en NAUWKEURIGSTE factuurverwerking voor Twinfield.

Meer weten over de scherpste tarieven?

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!