Hallo, hoe kunnen we je helpen?

Support > Aanleveren, uploaden en archiveren > Digitaal archief

Digitaal archief

TriFact365 bewaart alle documenten en boekingen zolang je klant bent in een overzichtelijk digitaal archief. Sommige boekhoudpakketten staan niet toe dat een PDF-document wordt meegestuurd bij de boeking van een journaalpost. Deze kun je gelukkig altijd raadplegen in het digitale archief van TriFact365.

Standaard wordt de meest recente journaalpost op basis van het Factuurnummer als eerste in de lijst getoond. Alle kolommen hebben filter- en sorteeropties, voor het geval je op zoek bent naar een bepaalde journaalpost of een selectie van journaalposten.

Acties

Er zijn een aantal (bulk)acties beschikbaar. Deze staan boven de tabel van links naar rechts:

  • Vernieuwen – Vernieuw de inhoud van de tabel.
  • Verwijderen – Verwijder de geselecteerde journaalposten (en documenten) uit het Archief. Deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden.

Tabel exporteren

Daarnaast heb je de mogelijkheid om de inhoud van de tabel te exporteren naar een Excel-bestand. Dit kan via de exportknop rechtsboven de tabel.

Journaalposten (en documenten) bekijken / downloaden

Je kunt documenten bekijken door op het Vergrootglas achteraan de betreffende regel te klikken. Het document inclusief journaalpost en historie wordt vervolgens getoond.

Aan de rechterkant van de tabel kun je met behulp van het download icoontje het bijbehorende document downloaden.