Hallo, hoe kunnen we je helpen?

Support > Aanleveren, uploaden en archiveren > Digitaal archief

Digitaal archief

TriFact365 bewaart alle facturen en bonnetjes zolang je klant bent in een overzichtelijk digitaal archief als aanvulling op de service van boekhoudpakketten. Sommige boekhoudpakketten staan niet toe dat een PDF factuur wordt meegestuurd bij de automatische import van een journaalpost. Hiervoor is het al een goede reden dat TriFact365 wel de originele PDF factuur bewaart in een archief. Daarom biedt TriFact365 een overzichtelijk online digitaal archief aan waarmee iedere gebruiker snel kan werken!

Hoe werkt de archieffunctie binnen TriFact365?
Het screenshot hieronder bevat een overzicht van het archief binnen TriFact365. Bovenaan staan de zoekopties. Hiermee kunnen selecties (filters) worden gemaakt voor administraties, relaties (crediteuren of debiteurennamen), boekingsnummer, type boekingsstuk en factuurnummer.

Digitaal archief

De rood gemarkeerde velden zijn klikbaar gemaakt. Als op een Boekingsnummer wordt geklikt dan verschijnt de oorspronkelijke PDF die in TriFact365 is geüpload.

Via het Vergrootglas in het bovenste screenshot kan per factuur de historie worden ingezien. Gebruikers hebben hiermee toegang tot detail boekingsgegevens zoals journaalposten, audit trails (historie), diverse stamgegevens en overige relevante data.