Facturen uploaden in TriFact365: 4 manieren

De goede voornemens voor het implementeren van digitale factuurverwerking vallen soms snel in het water bij het zien van de berg facturen die daarvoor gestroomlijnd aangeleverd moeten worden. Zinkt de moed je in de schoenen? Laat je vooral niet afschrikken, want TriFact365 biedt verschillende aanlevermethoden. Facturen uploaden gaat snel en eenvoudig met TriFact365!

Laptop met scherm van orders om uit te beelden dat facturen uploaden met TriFact365 eenvoudig en snel gaat.

1. Scannen van papieren facturen
De stapel papieren facturen kun je namelijk eenvoudig structureren door deze in te scannen en naar TriFact365 te sturen. Iedere administratie heeft namelijk een uniek e-mailadres waar facturen naartoe gestuurd kunnen worden. Via een automatische aanlevering komen gescande facturen, in bulk of enkelvoudig, beschikbaar in de portal. Voordat je ze verwerkt kun je de boekingsstukken eventueel nog splitsen of samenvoegen.

2. Uploaden in de portal
Daarnaast is het ook mogelijk om facturen die opgeslagen zijn op je pc, handmatig te uploaden in de portal. Met een paar muisklikken selecteer je de gewenste facturen die daarna direct in de werkstroom terechtkomen. Hiermee kun je facturen die lokaal zijn opgeslagen op de computer snel en eenvoudig aanleveren.

3. Automatische e-mailaanlevering van digitale facturen
Het is nóg eenvoudiger om facturen die per e-mail binnenkomen, direct door te laten sturen naar TriFact365. Stel in je e-mailprogramma in dat e-mails van bepaalde afzenders met facturen automatisch doorgestuurd worden naar het unieke e-mailadres van TriFact365. Zorg er wel voor dat de e-mails van leveranciers binnenkomen op een eigen e-mailadres (bijvoorbeeld facturen@mijnbedrijf.nl). Zo houd je zelf de controle over de factuurstroom. Daarnaast kun je zelfs in het onderwerp van de e-mail aangeven of het om een (bulk)inkoopfactuur of (bulk)verkoopfactuur gaat.

4. Bonnetjes uploaden via de mobiele app

Geen enkele administratie is compleet zonder bonnetjes. Daarom heeft TriFact365 een mobiele app ontwikkeld waarmee je altijd en overal foto’s kunt maken van bonnetjes. Hierdoor raak je bonnetjes nooit meer kwijt en zijn de bonnetjes direct gedigitaliseerd.

Mobiele app TriFact365

Zo kan het voor accountants én ondernemers een stuk gemakkelijker worden om de administratie te digitaliseren en automatiseren. Schoenendozen met facturen en bonnetjes overhandigen aan de accountant is verleden tijd.

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen