Waar TriFact365-gebruiker Number Heroes kansen ziet voor middelgrote Accountantskantoren

Ondernemerschap brengt veel uitdagingen met zich mee. Met de juiste ondersteuning kunnen deze uitdagingen worden omgezet in kansen voor groei en succes. Number Heroes helpt ondernemers daarbij. TriFact365 vroeg naar de toekomst en hoe ze hun dienstverlening nog verder hopen te optimaliseren.

2 medewerkers van Number Heroes

Experts

Number Heroes wordt geleid door compagnons Cornelis en Adriaan. Waar Cornelis zich richt op de interne processen, houdt Adriaan zich meer bezig met externe taken, zoals acquisitie en sales. Samen beschikken zij over ruime ervaring in de accountancy en hebben ze rollen bekleed als CFO, Finance Manager, Consultant en interim-werkzaamheden op dit vlak. Onder andere deze expertise maakt dat Number Heroes ondernemers passend kan ondersteunen in elke fase van hun bedrijfsgroei.

Peilers 

De service van Number Heroes draait om drie essentiële pijlers. Allereerst nemen ze de zorg voor hygiënefactoren, zoals administratie, jaarrekeningen en fiscale aangiftes uit handen. Daarnaast bieden ze in interim-vorm hun eigen expertise aan en ten slotte helpen ze ondernemers groeiplannen opstellen om duidelijk te krijgen en te bereiken waar ondernemers heen willen. Voor dat eerste aspect maken ze gebruik van TriFact365.

Adriaan over TriFact365: “Ik was verbaasd hoe goed simpelheid kan zijn.” 

Automatisering

De keuze voor TriFact365 heeft voor Number Heroes te maken met hun doel om hygiënefactoren zoveel mogelijk te automatiseren. Adriaan geeft aan dat ze in TriFact365 een intuïtief, simpel en gebruiksvriendelijk programma zien. “Voor zzp’ers is het programma geweldig, voor MKB-bedrijven ook als de organisatie niet te groot is. Met de nieuwe autorisatie- en procuratieschema’s kan TriFact365 bovendien een nog bredere markt bedienen.” 

Toekomst

Bij Number Heroes kiezen ze niet voor de traditionele benadering van uurtje-factuurtje, maar streven ze naar transparantie door te werken met abonnementsvormen. Zo weten klanten precies waar ze aan toe zijn. De meerwaarde die ze kunnen bieden, zit met name in de persoonlijke benadering die ze bieden door te kijken naar de behoeften van de ondernemer en oplossingen op maat te bieden.

Kansen

De grootste kansen ziet Adriaan voor het MKB wat straks geen controle-verklaring van de accountant meer nodig heeft. Met de komst van Europese CSRD-regels en toenemende personeelsproblemen in de accountancysector, voorspelt Adriaan dat de prijzen voor grote accountantskantoren hoger zullen worden. Dat maakt dat veel MKB-bedrijven in de toekomst de overstap zullen overwegen naar partijen die minder groot zijn. Number Heroes bereidt zich op deze veranderingen voor door een brede financiële dienstverlening te ontwikkelen en de oplossingen te kiezen, zoals TriFact365, om de lopende processen zo goed mogelijk te kunnen automatiseren. 

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen