King Anywhere Scan & Herken software met TriFact365

Slimme factuurverwerking op regelniveau voor King Anywhere met Scan & Herken software.

pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 17.000 organisaties werken al met TriFact365
King Anywhere

TriFact365 is dé specialist in Scan & Herken software voor King Anywhere

Wil je veel sneller en goedkoper met Scan & Herken software je boekhouding in King Anywhere bijwerken? TriFact365 levert een hypermoderne cloudoplossing voor digitale factuurverwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. Deze documenten voeg je eenvoudig toe via cloudportal, e-mail en/of smartphone. TriFact365 software werkt volledig real-time met zelflerende algoritmen en presenteert binnen enkele seconden een boekingsvoorstel.

TriFact365 koppelt ook met King Business Software.

Klantverhalen van TriFact365 gebruikers

Klantvoorbeeld Spijker Accountants
Klantvoorbeeld Spijker Accountants

Marion Mulkens, Spijker Accountancy

“Ik vind het erg fijn dat wanneer er geboekt moet worden op een nieuwe crediteur of debiteur, TriFact365 een voorstel presenteert. Dit scheelt mij veel tijd aangezien ik niet alle gegevens van de crediteur/debiteur handmatig in hoef te vullen”.

Witlox vlag als gebruiker van accountancy software

Gerard Keetels, Witlox VCS

“De kracht van TriFact365 zit in het hele factuurproces. Dus van slimme interactie met de klant voor het verzamelen van facturen tot en met de automatische boekingsvoorstellen die binnen een paar seconden klaar staan.”

Administratiekantoor de Bruijn werkt met Accountview Scan & Herken software van TrIFact365

Martijn de Bruijn, De Bruijn Administratiekantoor

“Onze klanten laten de facturen die zij van leveranciers ontvangen via hun eigen e-mailadres automatisch doorzetten. De factuur wordt dan direct in de juiste TriFact365 administratie ingelezen en wij hoeven alleen nog maar de controle uit te voeren.”

Meer info over de koppeling?

Brochure TriFact365 voor King Anywhere

Toonaangevende factuurherkenning voor King Anywhere

TriFact365 verwerkt voor King Anywhere realtime inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. Voor elke boeking wordt ook de bijbehorende PDF meegestuurd.

Relaties maak je aan met 1 klik en wijzig je eenvoudig in TriFact365, waarna de aanpassingen meteen in King Anywhere zichtbaar zijn.

Per ongeluk een dubbele factuur geüpload? Geen probleem, TriFact365 geeft automatisch een melding wanneer een factuur al eerder is verwerkt.

Koppel Plug & Play met King Anywhere

Een Scan & Herken koppeling tussen King Anywhere en TriFact365 leg je in een paar klikken. Geen investeringen én geen uitgebreide implementatie.

Gratis hulp nodig tijdens het opstarten? Je kunt ons per e-mail en telefoon bereiken. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide kennisbank met veel informatie over de koppeling tussen TriFact365 en King Anywhere.

Wil je zien hoe eenvoudig het is om met TrIFact365 aan de slag te gaan? Bekijk dan de video hiernaast.

Vertrouwd door meer dan 20.000 bedrijven

Logo Plantsome
Logo Tiqets
Logo Crowe Foederer
Logo YourSurprise
Logo Bamboek

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!