King Anywhere Scan & Herken software met TriFact365

Wil je veel sneller en goedkoper met Scan & Herken software je boekhouding in King Anywhere bijwerken? TriFact365 levert een hypermoderne cloudoplossing voor digitale factuurverwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. Deze documenten voeg je eenvoudig toe via cloudportal, e-mail en/of smartphone. TriFact365 software werkt volledig real-time met zelflerende algoritmen en presenteert binnen enkele seconden een boekingsvoorstel.

TriFact365 koppelt ook met King Business Software.

Pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 28.000 organisaties werken al met TriFact365
Laptop met King software logo met daarnaast een smartphone met de TriFact365 app

Werk tot 80% sneller

TriFact365 levert voorsprong door techniek. Benut de kracht van AI, deep-learning en zelflerende algoritmen.

Eerlijke tarieven

TriFact365 heeft al jaren de scherpste tarieven. Alles is maandelijks opzegbaar, geen vaste contracten, geen verborgen kosten.

Waarom kiezen voor TriFact365 als aanvulling op King Anywhere?

King Anywhere bevat geen scanfunctie. Daarom is er een koppeling ontwikkeld met TriFact365. We laten je graag zien welke voordelen TriFact365 te bieden heeft.

  King Anywhere
TriFact365
Scan en Herken
Features    
Boekingsvoorstel op basis van data extractie
 
 
Mailbox voor insturen documenten
 
 
Mobiele app voor uploaden bonnetjes 
 
Regelherkenning, powered by AI 
 
Grootboekherkenning, powered by AI 
 
Gegevens kopiëren vanaf de PDF 
 
Werk met verschillende boekhoudpakketten 
 

De gegevens in deze tabel werden op 26 januari 2024 verkregen uit vrij beschikbare bronnen. Neem bij vragen contact met ons op via sales@trifact365.nl

Bereken je kosten

Keuzehulp

Aantal administraties:
Documenten per maand:
Aantal autorisatie / procuratiegebruikers:

Variabel

Beste optie
  • 0.99 per maand
  • 1 administraties: €0.99 per maand
  • 0 documenten: €0
  • 0 autorisatie / procuratiegebruikers: €0 per maand

Totaal: €1.98

Vast

Beste optie
  • 99 per maand
  • 1 administraties: €2.50 per maand
  • 0 documenten inbegrepen
  • 0 documenten boven fair use limiet: €0
  • 0 autorisatie / procuratiegebruikers: €0 per maand

Totaal: €101.50

Veelgestelde vragen

Wat is regelherkenning?

Met regelherkenning kan een (gescande) factuur automatisch opgesplitst worden in meerdere boekingsregels. Bijvoorbeeld een regel met hoge btw, en een regel met lage btw. Of een aparte regel voor elk product op de factuur of bon.

Wat bedoelen jullie met grootboekherkenning?

Op basis van opgebouwde historie zal TriFact365 grootboeken automatisch voorstellen per boekingsregel.

Grootboekherkenning zorgt met name voor het sneller verwerken van facturen die afkomstig zijn van vaste leveranciers waar verschillende producten en/of diensten afgenomen worden.

Zijn extra gebruikers in TriFact365 gratis?

Ja! Je mag een onbeperkt aantal gratis gebruikers aanmaken in TriFact365. Per gebruiker is instelbaar wát deze mag doen, en tot welke administratie(s) deze toegang heeft. Je kan alle medewerkers aanmaken als gebruiker zodat ze foto's van bonnetjes kunnen uploaden via de mobiele app.

Wat gebeurt er na de proefperiode?

Starten met TriFact365 is gratis. Na afloop van de gratis periode stopt de toegang automatisch. Je zit dus nergens aan vast en hebt bij de start geen kosten, dat is onze 100% tevredenheidsgarantie.

Wat is het voordeel van gegevens kopiëren vanaf de PDF?

TriFact365 zal in het boekingsvoorstel altijd een omschrijving invullen op de boekingsregel(s). Als je liever een andere tekst overneemt van de factuur kan je deze eenvoudig aanklikken en plakken in het omschrijvingsveld.

Ook kan deze functie gebruikt worden om eenvoudig gegevens van de relatie te kopiëren vanaf de pdf.

Exact Online kent deze functie niet.

Voor welke boekhoudpakketten kan TriFact365 nog meer gebruikt worden?

Naast King ERP kan TriFact365 op dit moment ook gebruikt worden in combinatie met Exact Online, AFAS Profit, iMuis Online, King ERP, King Finance, SnelStart, Twinfield, Boekhoud Gemak, Multivers Online, Visma AccountView en Visma eAccounting.

Waarom is het handig dat TriFact365 gebruikt kan worden met verschillende boekhoudpakketten?

Dit is met name een voordeel voor accountants- of boekhoudkantoren die ook (nieuwe) klanten willen kunnen bedienen die al een abonnement hebben op andere boekhoudsoftware.

Het boekhoudpakket van de klant kan eenvoudig gekoppeld worden waarna vanuit TriFact365 alle klantadministraties op een uniforme manier ingeboekt kunnen worden.

Wat is het verschil tussen Variabel en Vast?

Beide abonnementen bevatten dezelfde functionaliteiten.

Met een Variabel abonnement zijn de kosten met name afhankelijk van het aantal documenten. Veel MKB bedrijven kiezen voor een Variabel abonnement.

Met een Vast abonnement betaal je een vast bedrag per administratie waardoor de kosten voorspelbaarder zijn. Ook is dit abonnement voordeliger als je erg veel documenten verwerkt via TriFact365. Veel accountantskantoren kiezen voor een Vast abonnement.

Maak nu een gratis account aan

Momenteel is TriFact365 alleen te gebruiken in combinatie met bovenstaande boekhoudpakketten. Heb jij een suggestie voor een nieuwe koppeling, of wil je een ubl export ontvangen? Laat het ons weten via ons contactformulier.

Klantverhalen van TriFact365 gebruikers

Klantvoorbeeld Spijker Accountants
Klantvoorbeeld Spijker Accountants

Marion Mulkens, Spijker Accountancy

“Ik vind het erg fijn dat wanneer er geboekt moet worden op een nieuwe crediteur of debiteur, TriFact365 een voorstel presenteert. Dit scheelt mij veel tijd aangezien ik niet alle gegevens van de crediteur/debiteur handmatig in hoef te vullen”.

Witlox vlag als gebruiker van accountancy software

Gerard Keetels, Witlox VCS

“De kracht van TriFact365 zit in het hele factuurproces. Dus van slimme interactie met de klant voor het verzamelen van facturen tot en met de automatische boekingsvoorstellen die binnen een paar seconden klaar staan.”

Administratiekantoor de Bruijn werkt met Accountview Scan & Herken software van TrIFact365

Martijn de Bruijn, De Bruijn Administratiekantoor

“Onze klanten laten de facturen die zij van leveranciers ontvangen via hun eigen e-mailadres automatisch doorzetten. De factuur wordt dan direct in de juiste TriFact365 administratie ingelezen en wij hoeven alleen nog maar de controle uit te voeren.”

Meer info over de koppeling?

Brochure TriFact365 voor King Anywhere

Toonaangevende factuurherkenning voor King Anywhere

TriFact365 verwerkt voor King Anywhere realtime inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. Voor elke boeking wordt ook de bijbehorende PDF meegestuurd.

Relaties maak je aan met 1 klik en wijzig je eenvoudig in TriFact365, waarna de aanpassingen meteen in King Anywhere zichtbaar zijn.

Per ongeluk een dubbele factuur geüpload? Geen probleem, TriFact365 geeft automatisch een melding wanneer een factuur al eerder is verwerkt.

Koppel Plug & Play met King Anywhere

Een Scan & Herken koppeling tussen King Anywhere en TriFact365 leg je in een paar klikken. Geen investeringen én geen uitgebreide implementatie.

Gratis hulp nodig tijdens het opstarten? Je kunt ons per e-mail en telefoon bereiken. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide kennisbank met veel informatie over de koppeling tussen TriFact365 en King Anywhere.

Wil je zien hoe eenvoudig het is om met TrIFact365 aan de slag te gaan? Bekijk dan de video hiernaast.

Vertrouwd door meer dan 20.000 bedrijven

Logo Plantsome
Logo Tiqets
Logo Crowe Foederer
Logo YourSurprise
Logo Bamboek

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!