Nieuw: Ontvangen documenten

Alle documenten die aangeleverd zijn door gebruikers via de portal, e-mail en mobiele app in één scherm raadplegen? Dat kan vanaf nu via Ontvangen documenten.

Het scherm Ontvangen documenten functioneert als een historie voor de aanlevering, zodat je altijd inzichtelijk hebt of en wanneer documenten zijn aangeleverd. Als Beheerder kun je zien welke documenten door wie, wanneer en hoe zijn aangeleverd en of de documenten succesvol geüpload zijn.

Hebben mijn gebruikers alle documenten aangeleverd?

We horen dat veel Beheerders bezig zijn met het (op tijd) verzamelen van de documenten voor de verwerking. Daarom is er een grote behoefte om snel te kunnen zien of alle documenten zijn ontvangen. Filter eenvoudig op gebruiker of e-mailadres en zie in één oogopslag welke documenten zijn ontvangen.

Ook kun je zien of het document via de portal, e-mail of mobiele app is ontvangen. In het geval van e-mail is er geen gebruiker bekend en blijft de kolom Ontvangen van leeg.

Ontvangen Documenten scherm in TriFact365, tabel, kolommen: ontvangen op, ontvangen van, e-mailadres, bron (portal, mobiele app of E-mail).

Zijn de ontvangen documenten succesvol geüpload?

Voor elk document geven we aan of deze succesvol is verwerkt, d.w.z. dat het document beschikbaar is gekomen om te verwerken in de Werkvoorraad. Wanneer een document niet verwerkt kon worden, dan is deze zoals je gewend bent terug te vinden bij de uitgevallen documenten.

Voorheen was het voor jou als Beheerder niet duidelijk waarom documenten niet verwerkt waren. Nu kun je via het scherm Ontvangen documenten snel de reden bekijken.

Ontvangen documenten in TrIFact365, tabel, voor elk document wordt getoond: type (inkoop of verkoop), document, status (verwerk/niet verwerk), opmerking waarin reden staat waarom document niet verwerkt kon worden, bijvoorbeeld "document is beveiligd met een wachtwoord"

Ga in het linker menu naar Inbox Ontvangen documenten. Hier worden alle documenten getoond die vanaf 1 maart 2024 geüpload zijn. Onder het menu-item Inbox vind je ook de Mailbox terug, die we hebben hernoemd naar Ontvangen e-mails.

Wil je meer weten over deze nieuwe functionaliteit? Klik dan hier.

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen