Support > Beginnen met TriFact365 / Beheer en instellingen > Koppelen met een boekhoudpakket

Koppelen met een boekhoudpakket

Eerste keer inloggen

Zodra je voor de eerste keer inlogt krijg je een scherm met het verzoek een koppeling te leggen met jouw boekhoudpakket. Je kunt ook op een later moment de koppeling leggen, daarvoor moet je bij het opnieuw inloggen eerst stap 1 en 2 doorlopen.

Ga naar het tandrad rechtsboven in en selecteer Koppelingen. Klik vervolgens op de knop Toevoegen.

1. Selecteer eerst het boekhoudpakket waarmee je wilt koppelen.
  2. Het kan zijn dat voor de koppeling met jouw boekhoudpakket aanvullende instellingen nodig zijn. Je gaat meteen door naar stap 3 indien dit niet het geval is.
  3. Geef hier een omschrijving zodat je deze later gemakkelijk kunt herkennen.
  4. Vul nu je inloggegevens van jouw boekhoudpakket in. Hierna ben je gekoppeld met TriFact365.

Bekijk de links hieronder voor meer informatie per boekhoudpakket:

1. Koppelen met AccountView
  2. Koppelen met AFAS
  3. Koppelen met Exact Online
  4. Koppelen met iMUIS Online
  5. Koppelen met King Anywhere
  6. Koppelen met King Business Software
  7. Koppelen met SnelStart
  8. Koppelen met Twinfield
  9. Koppelen met Unit4 Multivers
  10. Koppelen met Visma eAccounting