Koppelen met een boekhoudpakket

Eerste keer inloggen

Zodra je voor de eerste keer inlogt krijg je een scherm met het verzoek een koppeling te leggen met jouw boekhoudpakket. Je kunt ook op een later moment de koppeling leggen, daarvoor moet je bij het opnieuw inloggen eerst stap 1 en 2 doorlopen.

Om te beginnen:
Ga naar het tandrad rechtsboven in en klik op ‘Koppelingen’ en klik vervolgens op de knop ‘Toevoegen’.

Koppelen met een boekhoudpakket

Kies eerst het boekhoudpakket waarmee je wil koppelen.

Koppelen met een boekhoudpakket

Het kan zijn dat voor de koppeling met jouw boekhoudpakket aanvullende instellingen nodig zijn. Je gaat meteen door naar stap 3 indien dit niet het geval is.

Koppelen met een boekhoudpakket

Geef hier een omschrijving zodat je deze later gemakkelijk kunt herkennen.

Vul nu je inloggegevens van jouw boekhoudpakket in. Hierna ben je gekoppeld met TriFact365.