Support > Beginnen met TriFact365 / Beheer en instellingen > Koppelen met een boekhoudpakket

Koppelen met een boekhoudpakket

Eerste keer inloggen

Zodra je voor de eerste keer inlogt krijg je een scherm met het verzoek een koppeling te leggen met jouw boekhoudpakket. Je kunt ook op een later moment de koppeling leggen, daarvoor moet je bij het opnieuw inloggen eerst stap 1 en 2 doorlopen.

Om te beginnen:
Ga naar het tandrad rechtsboven in en klik op ‘Koppelingen’ en klik vervolgens op de knop ‘Toevoegen’.

Koppelen met een boekhoudpakket: Stap 1: kies een boekhoudpakket

Kies eerst het boekhoudpakket waarmee je wil koppelen.

Koppelen met een boekhoudpakket: Stap 2: Voorbereiding

Het kan zijn dat voor de koppeling met jouw boekhoudpakket aanvullende instellingen nodig zijn. Je gaat meteen door naar stap 3 indien dit niet het geval is.

Koppelen met een boekhoudpakket: Stap 3: Omschrijving

Geef hier een omschrijving zodat je deze later gemakkelijk kunt herkennen.

Koppelen met een boekhoudpakket: Stap 4: Accountgegevens

Vul nu je inloggegevens van jouw boekhoudpakket in. Hierna ben je gekoppeld met TriFact365.