Support > Beginnen met TriFact365 / Beheer en instellingen > Koppelen met een boekhoudpakket

Koppelen met een boekhoudpakket

Eerste keer inloggen

Zodra je voor de eerste keer inlogt krijg je een scherm met het verzoek een koppeling te maken met jouw boekhoudpakket. Je kunt ook op een later moment de koppeling maken, daarvoor moet je bij het opnieuw inloggen eerst stap 1 en 2 doorlopen.

Ga naar Instellingen (tandwiel) rechtsboven in en selecteer Koppelingen. Klik vervolgens op de knop Toevoegen.

1. Selecteer het boekhoudpakket waarmee je wilt koppelen.
  2. Het kan zijn dat voor de koppeling met jouw boekhoudpakket aanvullende instellingen nodig zijn. Dit wordt dan aangegeven in de volgende stap.
  3. Geef vervolgens een omschrijving zodat je deze later gemakkelijk kunt herkennen.
  4. Vul nu je inloggegevens van jouw boekhoudpakket in. Hierna heb je TriFact365 gekoppeld met jouw boekhoudpakket.

Bekijk de links hieronder voor meer informatie per boekhoudpakket:

1. Koppelen met AccountView
  2. Koppelen met AFAS
  3. Koppelen met Exact Online
  4. Koppelen met iMUIS Online
  5. Koppelen met King Anywhere
  6. Koppelen met King Business Software
  7. Koppelen met SnelStart
  8. Koppelen met Twinfield
  9. Koppelen met Unit4 Multivers
  10. Koppelen met Visma eAccounting